Informació general

La Guàrdia Civil busca un veí de Valls fugit que havia robat en una immobiliària de Cambrils

Per Redacció



Imatge del material intervingut per la Guàrdia Civil en el registre domiciliari
La Guàrdia Civil busca un veí de Valls de 37 anys, Juan O.C. que va fugir ahir al matí, a les 12.20 hores, de la sala de vistes del Jutjat d'Instrucció número 2 de Valls. Aquest havia passat a disposició judicial com a presumpte autor, entre d'altres fets, d'un delicte de robatori amb violència i intimidació en grau de temptativa comès a Riudoms el passat dimarts 16 d'octubre en un sucursal bancària d'aquesta localitat. En aquesta, un individu cobert amb un casc de motocicleta i armat amb una pistola va amenaçar el director de l'entitat, tot i que aquest va poder activar l'alarma propiciant la seva fugida.

La Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Tarragona es va fer càrrec de la investigació, que va permetre, després de nombroses gestions, la detenció del presumpte autor, al qual li consten nombroses detencions. Posteriorment, es va efectuar un registre domiciliari i es va intervenir, entre d'altres efectes: una pistola de mentida, una escopeta i munició diversa.

Robatori en una immobiliària de Cambrils

La Guàrdia Civil també li imputa un robatori amb força en una immobiliària de Cambrils el mateix dia 16 i un altre el passat 23 d'agost a una masia de la localitat gironina de Cadaqués.

Ahir al matí, però, després que l'autoritat judicial ordenés que se'l traslladés a un centre hospitalari per fer un reconeixement mèdic del seu estat de salut va aconseguir fugir, amb les manilles posades, quan els guàrdies que el custodiaven estaven realitzant els tràmits administratius corresponents per efectuar el trasllat.

Comenta aquest article