Cultura

Cinema

Nova preestrena a la Rambla de l'Art amb la pel·lícula «Volveréis» i el col·loqui online amb el seu director Jonás Trueba

La projecció es farà el proper dijous 29 d'agost a les 19 hores

Per Redacció

Cartell de la projecció de la pel·lícula
Cartell de la projecció de la pel·lícula | Cedida

El cinema Rambla de l’Art-Cambrils projectarà, aquest proper dijous 29 d’agost a les 19 hores, el nou film de Jonás Trueba "Volveréis". Després de la projecció, els assistents podran formar part d’un col·loqui online amb el seu director des de cines Paz (Madrid). La comèdia, que es va endur el premi a millor pel·lícula europea de la Quinzena de Realitzadors del Festival de Cannes, segueix la separació d'una parella de quaranta anys (Itsaso Arana i Vito Sanz) que decideix celebrar el final de la seva convivència. Segons assenyala el director, la seva intenció era fer una pel·lícula que qüestionés i reivindiqués l'amor de parella. D'una manera senzilla, "Volveréis" parla de temes complexos com és la fi de l'amor i alhora juga amb els mecanismes de la creació fílmica, tot proposant una emotiva reflexió sobre el pas del temps.

Aquest acte forma part de Proyecto Viridiana, una iniciativa de la que formen part diversos cinemes, entre els quals la Rambla de l’Art, per donar visibilitat al cinema europeu independent de qualitat, que moltes vegades passa desapercebut per les sales, i aconseguir consolidar el públic, realitzant esdeveniments amb la presència de directors/es o actors i actrius que formen part dels films. Les entrades ja estan disponibles i es poden comprar tant presencialment a la taquilla del cinema com de manera online.
 

Comenta aquest article