Informació general

Educació

La llar d'infants La Cuca desmenteix que es plantegi tancar, però confirma que ha tingut converses amb l'Ajuntament

La llar d'infants privada vol transmetre tranquil·litat a les famílies i afirma que s'han recuperat de la pandèmia i tenen el 80% de places ocupades de cara al nou curs

Per Andreu Dalmau

Imatge de l'edifici de la llar d'infants La Cuca, al Molí de la Torre
Imatge de l'edifici de la llar d'infants La Cuca, al Molí de la Torre | Andreu Dalmau

La llar d'infants la Cuca desmenteix que s'estigui plantejant tancar. El centre educatiu ubicat al Molí de la Torre ha volgut corregir l'afirmació que el regidor d'Educació, Jordi Barberà, va fer en una entrevista a revistacambrils.cat. Cal recordar que Barberà ha explicat, tant en aquesta entrevista com al ple municipal, que l'Ajuntament podria demanar una subvenció de la Unió Europea a través de la Generalitat per adquirir la llar d'infants privada i ampliar l'oferta de places públiques.

La directora de La Cuca, Gemma Llauradó, ha explicat a revistacambrils.cat que el centre, tot i que va passar per moments complicats, ja s'ha recuperat de la crisi de la pandèmia: “aquest curs obrirem totes les aules i omplirem el 80% de les places ofertes, per això volem transmetre un missatge de tranquil·litat a les famílies que van llegir la notícia”. Tot i que la directora del centre afirma que no es plantegen tancar, també confirma que han tingut converses amb l'Ajuntament per sospesar la possibilitat d'un possible traspàs. “No volem anar en contra de l'Ajuntament, tenim les portes obertes i ja hem tingut reunions per parlar del tema”, apunta.

El possible traspàs de La Cuca ajudaria a l'Ajuntament a augmentar el nombre de places públiques i, a més, a cobrir la demanda als barris de Llevant. La previsió és que la Generalitat torni a convocar la línia d'ajudes que podria permetre fer aquest traspàs canviant les condicions perquè es puguin adquirir edificis amb aquests diners. “Si modifiquessin les bases, estudiaríem la possibilitat de fer-ho”, apuntava fa uns mesos Jordi Barberà.

Comenta aquest article