Informació general

Top manta

Macrooperatiu a Salou i Cambrils contra el top manta

Desenes de vehicles i agents han tallat el trànsit aquest matí a l'avinguda de la Diputació i altres vies de la zona de Cap de Sant Pere

Per Andreu Dalmau

Controls intensos de la Guàrdia Civil, aquest matí, a l'avinguda de la Diputació, terme municipal de Cambrils
Controls intensos de la Guàrdia Civil, aquest matí, a l'avinguda de la Diputació, terme municipal de Cambrils | Lluís Rovira i Barenys

Macroopereatiu a Salou i Cambrils contra el top manta. Des de les 8 hores del matí i fins al migdia s'ha dut a terme un desplegament sense precedents amb la participació de desenes de vehicles i agents de Guàrdia Civil, Mossos d'Esquadra, Policia Nacional i Policia Local.

Segons ha pogut saber revistacambrils.cat, aquest operació contra la venda ambulant il·legal ha estat organitzada per la Guàrdia Civil en resposta a un altre operatiu que va tenir lloc el passat 9 d'agost. Aquell dia es va intentar intervindre el material que es ven diàriament a Cap de Sant Pere, però la Guàrdia Civil va haver d'avortar l'operació en patir una agressió amb llançament de pedres per part dels responsables.

Avui s'ha tornat a engegar l'operatiu amb més mitjans, desplegant controls intensius a l'avinguda de la Diputació i altres vies properes. Els agents de la Guàrdia Civil han realitzat escorcolls a vehícles particulars i furgonetes amb l'objectiu d'interceptar l'arribada de material destinat a venda ambulant.

Control d'un vehicle particular, al terme municipal de Salou (Foto: Lluís Rovira i Barenys)
 
Mossos d'Esquadra, al passeig marítim de Cap de Sant Pere, aquest matí (Foto: Lluís Rovira i Barenys)

 

Des de Guàrdia Civil confirmen que es tracta d'un operatiu conjunt més contra la venda ambulant, emmarcat dins de la lluita contra aquest tipus de delictes que es porta a terme al llarg de l'estiu en tot el litoral català.

De moment, es desconeix si hi ha material intervingut o persones detingudes.

Comenta aquest article