Societat

Cambrils, un dels protagonistes del capítol «Costa Dorada: Tarragona» del programa 'Viajeros Cuatro'

Per Redacció

Vista aèria del Port de Cambrils emesa en el programa de Cuatro
Vista aèria del Port de Cambrils emesa en el programa de Cuatro | Cedida

Cambrils va ser un dels protagonistes del programa "Viajeros Cuatro" emès, ahir a la nit, a Cuatro. Aquest capítol, sota el títol "Costa Dorada: Tarragona" fa un recorregut pels principals punts d'aquesta zona de la demarcació tarragonina amb un litoral de 90 quilòmetres banyat pel mar Mediterrani. El reportatge posa el focus a la Costa Daurada i a les Terres de l'Ebre.

L'amfitrió a Cambrils va ser el xef Diego Campos, propietari del restaurant Rincón de Diego, qui acompanya la reportera per diferents punts del Port cambrilenc i amb qui s'embarca mar endins per conèixer la feina dels pescadors locals i del producte que s'hi pesca. Durant el seu recorregut per Cambrils també s'aturen a la peixateria Savall, aparador de la matèria prima del sector pesquer local. Un altre punts d'aturada a Cambrils és unc camp l'oliveres on, de la mà del president de la Cooperativa Agrícola, Pau Serra, mostren les característiques de l'oliva arbequina i de l'oli tan preuat i tan premiat que s'elabora. El reportatge també s'atura a la Cooperativa on fan un tast de l'oli i, finalment, es tanca el recorregut per Cambrils amb un àpat al restaurant de Rincón de Diego.

El programa "Costa Dorada: Tarragona" també s'atura a d'altres punts com Tarragona, Reus, Altafulla, Salou, l'Ametlla de Mar, la Ràpita, Deltebre o la zona del Priorat. A Tarragona l'amfitriona és la tarragonina Marina Comes, creadora de continguts, qui descobreix els racons de la Tarraco Romana com l'Amfiteatre, el Circ romà, el Pretori romà o les muralles de Tarragona. Amb Marina Comes també fan una aturada a la zona del Priorat per conèixer un

El Serrallo de Tarragona, l'Ametlla de Mar i Reus

De la mà de l'actriu tarragonina, Júlia Creus, molt coneguda pel seu paper a la sèrie Merlí, el programa s'atura al barri pescador del Serrallo de Tarragona. Visiten alguns punts tant genuïns com l'església de Sant Pere o degusten un romesco en un dels restaurants de davant del port. De la mà de la Júlia Creus, la reportera del programa també pot conèixer la Ràpita i el projecte Musclarium amb les seves plataformes de producció de musclos i ostres.

Un altre dels amfitrions del programa és Ignacio de las Cuevas, expert en turisme sostenible, qui ensenya els principals punts d'Altafulla i també l'Ametlla de Mar, on poden viure l'experiència de nedar entre tonyines, de la mà del grup Balfegó. Finalment, la comunicadora i creadora de continguts, la reusenca Laura Solanes, exerceix d'amfitriona de la seva ciutat. En un recorregut per la capital del Baix Camp, el reportatge s'atura a diferents punts com la Casa Navàs –una de les joies del modernisme reusenc–, a la Prioral de Sant Pere, al refugi antiaeri de la Guerra Civil de La Patacada o al Museu del Vermut.

Diferents imatges del pas del programa per Cambrils (fotos: Cedides Cuatro)

 

Comenta aquest article