Societat

Festa Major de la Mare de Déu del Camí

El Ball Parlat de Vileros i Mariners presenta un vídeo promocional inspirat en la minisèrie 'Tor'

El tràiler està protagonitzat pel periodista Josep Capella i compta amb la participació de diversos cambrilencs i cambrilenques

Per Redacció

Fragment del vídeo promocional, penjat a YouTube
Fragment del vídeo promocional, penjat a YouTube | Sinestèsic

El Ball Parlat de Vilerus i Mariners és un dels moments més esperats de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí. La seva setena edició se celebrarà aquest diumenge en tres passis: a les 17.30, les 19.30 i les 21.30. Per presentar aquesta edició, la productora local Sinestèsic ha produït un teaser que es pot veure complert a YouTube en aquest enllaç.

El tràiler consisteix en una imitació de la minisèrie Tor, dirigida pel periodista Carles Porta. En aquest cas, el presentador de la història és el periodista cambrilenc Josep Capella i el misteri del qual es parla és l'assassinat de Joan Costa, també conegut com “Nansa” (una referència al mort de la sèrie de Tor: Sansa). Segons les investigacions de Capella, Nansa, que va aparèixer penjat del pont de la via, va ser mort per haver aconseguit moure la via del tren més amunt del Parc del Pinaret i, per tant, haver convertit tot Cambrils en terreny mariner... Però encara es desconeix qui és el culpable i si és de “Casa Vila” o “Casa Platja” i per sobre de Cambrils sobrevola una pregunta: qui va matar Nansa? “Les disputes continuaran diumenge a la Torre del Llimó, no hi falteu”, apunta Capella.

Per l'elaboració del vídeo, Sinestèsic ha comptat amb la col·laboració de diversos cambrilencs i cambrilenques. L'artista Núria Plana ha construït una maqueta de la riera i la via –també una imitació de l'estil de Tor– expressament per la gravació d'aquest tràiler.

 

Comenta aquest article