Societat

Festa Major de la Mare de Déu del Camí

La Tarda Vilera se celebrarà, avui, a la carpa de la zona esportiva per motius meteorològics

La pluja obliga a desplaçar les activitats que es durà a terme, a partir de les 17 hores, en aquesta nova localització

Per Redacció

Imatge de la Tarda Vilera, l'any passat, a la Torre del Llimó
Imatge de la Tarda Vilera, l'any passat, a la Torre del Llimó | Lluís Rovira i Barenys

El Tarda Vilera es trasllada a la carpa de la zona esportiva per motius meteorològics. La previsió de pluges al llarg de tot el dia han obligat al col·lectiu de Vilerus i Vileres a prendre aquesta decisió per garantir el transcurs de les activitats. El fet que hagi plogut tant en els darrers dies ha entollat el sòl del pati de la Torre del Llimó, cosa que hagués complicat la celebració de les activitats en aquesta localització encara que pari de ploure.

Recordem que les activitats començaran a les 17 hores amb la celebració de tallers infantils a càrrec de la companyia Quart Creixent. A les 18h, els Ministrils del Raval presentaran l'espectacle “La Filomena se'n va al mercat”. A les 19.30 hores, tast de vins del celler Miquel Pons, amb el Sommelier Marc Niubó. Les inscripcions es podran fer a partir de les 17.30 hores al mateix lloc, el preu són 20 euros per persona i les places limitades. Per la nit, a partir de les 22 hores, nit de monòlegs amb Godai Garcia i Irene Minovas i, en acabar, sessió de DJ.

La recepció a les Camí es trasllada a la sala de Plens de l'Ajuntament

D'altra banda, la recepció institucional a les Camí, que s'ha de celebrar demà dissabte i que estava previst que se celebrés a la Torre del Llimó, es traslladarà a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

Comenta aquest article