Informació general

Emprenedoria

El servei municipal Cambrils Emprèn ofereix set sessions de captació empresarial i emprenedoria

Els cursos, que es realitzaran a la Torre del Llimó, tenen una durada d’entre 2 i 4 hores cadascun

Per Redacció

Les sessions grupals informatives es porten a terme els dijous, amb periodicitat quinzenal
Les sessions grupals informatives es porten a terme els dijous, amb periodicitat quinzenal | Cedida

El servei municipal de creació d’empreses Cambrils Emprèn del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament ofereix set noves sessions de capacitació empresarial i emprenedoria durant els mesos de setembre, octubre i novembre. Els cursos, que es realitzaran a la Torre del Llimó, tenen una durada d’entre 2 i 4 hores cadascun i pretenen donar suport, acompanyament, capacitació i adquisició de coneixements i habilitats a totes les persones en el seu procés emprenedor per augmentar les seves possibilitats d’èxit.

Les inscripcions es poden fer de manera gratuïta a través d'aquest formulari, indicant el nom del curs que es vol realitzar. Per ampliar la informació sobre els cursos i el seu contingut es pot consultar el web o bé trucar al telèfon 977 79 46 79.

Les sessions de capacitació de l’emprenedoria i de millora de competències per a la gestió empresarial d’aquest segon semestre abordaran temes tant variats i alhora tant necessaris per l’èxit d’un projecte emprenedor com ara la fiscalitat, la planificació o el màrqueting digital.

La regidora de Promoció Econòmica, Neus Cárdenas, ha afirmat que l’Ajuntament vol donar suport i impuls a l’activitat econòmica amb accions formatives gratuïtes i també amb assessoraments especialitzats, i ha animat a totes les persones interessades a fer ús d’aquest servei que està a disposició de la ciutadania.

D’altra banda, Cambrils Emprèn també realitza sessions grupals informatives d’emprenedoria, en les quals s’informa sobre el conjunt de serveis que ofereix l’entitat, de les passes, tràmits i recursos disponibles per dur a terme un projecte empresarial, així com també de la necessitat de fer el pla d'empresa per tal d'analitzar la idea de negoci i la seva viabilitat econòmica. A partir d’aquí, les persones emprenedores poden continuar amb el procés d’acompanyament del seu projecte i sol·licitar el servei d’assessorament tècnic especialitzat.
 
Les sessions grupals informatives es porten a terme els dijous, amb periodicitat quinzenal, de les 10 a les 12 hores, a les instal·lacions de la Torre del Llimó (c/ Creus, 37-39  – c/ , Rovira, 1). És tracta d’un servei gratuït que es pot sol·licitar trucant al 977794 679 o enviant un correu a: empren@cambrils.cat.

L’Apunt

Sessions de captació empresarial i emprenedoria

Fiscalitat de l'autònom/a
25 de setembre de 16 h a 20 h
30 d'octubre, de 16 h a 20 h
 
No tinc temps! Planifica la teva agenda
26 de setembre, de 17:30 h a 19:30 h
 
Màrqueting digital
10 d'octubre, de 9:30 h a 13:30 h
 
Eines digitals
24 d'octubre, de 17:30 h a 19:30 h
 
Preparem el 2025
21 de novembre, de 17:30 h a 19:30 h
 
Tancament de l'any fiscal per autònoms/es i professionals
27 de novembre, de 16 h a 20 h

Comenta aquest article