Cultura

Cinema

ACTE comença el curs amb la projecció de 'L'ombra d'una mentida'

És un film dirigit i protagonitzat per Boulli Lanners que explica una història d'amor improbable a les Hèbrides, Escòcia

Per Redacció

Cartell de la pel·lícula 'L'ombra d'una mentida'
Cartell de la pel·lícula 'L'ombra d'una mentida' | Cedida

El cine club ACTE comença el curs el 19 de setembre a les 20.30 hores, al cinema Rambla de l'Art, amb la projecció de la pel·lícula L'ombra d'una mentida, del director i actor belga Boulli Lanners. Aquest film explica una història d'amor improbable a una illa llunyana i diferent, un terreny desconegut pel cineasta, habitual dels films d'acció.

La pel·lícula està ambientada a les terres salvatges i desolades de les Hèbrides, a Escòcia, i segueix la història de Phil, un home que perd la memòria. Mentre intenta reconstruir la seva vida, de tornada a l'illa, la Millie (Michaelle Fairley), una dona solitària i enigmàtica, comença a cuidar-lo. La crítica ha valorat que la pel·lícula es prengui el seu temps, permetent que l'espectador se submergeixi en l'atmosfera melancòlica de les Hèbrides i en el desconcert del seu protagonista. També ha estat molt elogiada la bellesa visual del film, amb una fotografia que captura la duresa i la poesia del paisatge escocès.

Comenta aquest article