Informació general

La Guàrdia Civil deté a Salou el veí de Valls que va fugir emmanillat el passat dijous

Per Redacció

La Guàrdia Civil de Salou va detenir aquest passat dissabte 20 d'octubre, entorn a les 15.45 hores, el veí de Valls de 37 anys, Juan O.C. que havia fugit el dia passat dijous 18 d'octubre, de la sala de visites del Jutjat d'Instrucció Número 2 de Valls. El dissabte, un guàrdia civil fora de servei el va reconèixer a l'estació de Renfe de Salou on el va detenir i va alertar una patrulla de Salou per a què se'n fes càrrec.

Recordem que després que l'autoritat judicial ordenés que se'l traslladés a un centre hospitalari per fer-li un reconeixement mèdic del seu estat de salut, l'individu va fugir amb les manilles posades, quan els guàrdies que el custodiaven estaven realitzant els tràmits administratius corresponents per a efectuar el trasllat.

Aquest home havia passat a disposició judicial com a presumpte autor, entre altres fets, d'un delicte de robatori amb violència i intimidació en grau de temptativa comès a Riudoms el dia 16 d'octubre. La Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Tarragona es va fer càrrec de la investigació que va permetre, després de nombroses gestions, la detenció d'aquesta persona el dia 17 d'octubre a Valls. Posteriorment, es va efectuar un registre domiciliari i es va intervenir, entre d'altres efectes: una pistola de mentida, una escopeta i diversa munició. A aquest individu també se li imputa un robatori amb força a una immobiliària de Cambrils el mateix dia 16 d'octubre i un altre el dia 23 d'agost a una masia de la localitat gironina de Cadaqués.

El detingut ha passat a disposició del Jutjat número 3 de Reus.

Comenta aquest article