Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Instal·lacions esportives

El veïnat de Vandellòs escollirà el projecte de reforma del camp de futbol del poble

El dimarts 17 de setembre, l’Ajuntament presentarà a la ciutadania les tres propostes que seran sotmeses a votació

Per Redacció

Actual camp de futbol de Vandellòs
Actual camp de futbol de Vandellòs | Cedida

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant posarà en marxa un procés de participació perquè el veïnat de Vandellòs pugui escollir el projecte de reordenació i transformació del camp de futbol del poble. Els veïns i veïnes empadronats al nucli de Vandellòs, nascuts abans del 31 de desembre de 2008, podran escollir entre tres propostes. Per donar a conèixer aquestes propostes, el consistori ha organitzat una presentació per al dimarts 17 de setembre, a les 20 h, a l’Auditori del poble. Allí es facilitarà informació sobre aquestes propostes que ha elaborat l’estudi NAM Arquitectura, per encàrrec de l’Ajuntament; i s’explicarà com funcionarà la votació.

Els assistents a l’acte el 17 de setembre que compleixin els requisits de participació podran votar quina és l’opció que més els agrada o s’adequa a les seves necessitats. Després, des del 18 de setembre fins al 25 de setembre, es podrà votar físicament a aquests dos punts:

  • L’oficina municipal d’atenció ciutadana situada a l’Ajuntament de Vandellòs, en horari de de dilluns a divendres de 8 a 15 h

  • La biblioteca municipal Jaume Jardí, en horari de dilluns a divendres de 16 a 19 h; i dimarts i dijous també de 10 a 13 h.

La informació sobre les propostes sotmeses a votació estarà exposada al vestíbul de l’Ajuntament de Vandellòs i es podrà consultar també en la pàgina web municipal (www.vandellos-hospitalet.cat).

El còmput de vots es farà el 29 de setembre, durant l’acte de l’Homenatge a la Vella Pagesia, previst a partir de les 12 h al pavelló esportiu, en el marc de la Festa Major de Vandellòs; i anirà a càrrec de la pregonera d’enguany, l’ex treballadora municipal Glòria Gil.

L’Ajuntament difondrà els resultats de la votació el dilluns 30 de setembre a través dels seus canals d’informació (web, xarxes socials i apps) i dels mitjans de comunicació municipals.

Un projecte fruit dels Pressupostos Participatius de 2023

A la darrera edició dels Pressupostos Participatius que va tirar endavant l’Ajuntament, l’any 2023, una de les propostes guanyadores va ser “una zona esportiva i de pícnic al camp de futbol de Vandellòs”. Aquesta proposta, que va ser la més votada per la ciutadania, està pendent d’execució des d’aleshores. L’actual govern municipal ha organitzat aquesta votació perquè els futurs usuaris i usuàries puguin decidir com serà aquesta zona.

Comenta aquest article