Societat

Festa Major de la Mare de Déu del Camí

Nit de Barretes, contrapunt musical del darrer cap de setmana de la Festa Major

En la seva segona edició, Barretes es va estrenar al parc del Pinaret i, a més, va acollir altres activitats com són la presència de les entitats solidàries locals i altres ofertes comercials i lúdiques

Per Lluís Rovira i Barenys

La música va ser el fil conductor de les Barretes
La música va ser el fil conductor de les Barretes | Lluís Rovira i Barenys

El parc del Pinaret va acollir un vespre-nit de música i festa, i també amb un gest cap a la solidaritat, de la mà de les Barretes Cambrils, ahir, des de les 8 del vespre fins les 4 de la matinada. Les Barretes, en la seva segona edició, s’estrenaven enguany en aquest espai ampli del Parc del Pinaret i amb una oferta força variada per tal d’atraure un ventall de públic més divers. Recordem que l’any passat, en la seva primera edició, les Barretes s’havien d’haver celebrat a la plaça de l’Ajuntament però, per causes meteorològiques, finalment, es van traslladar a la sala de concerts de l’Ateneu Juvenil.

L’edició d’enguany, sota l’organització de la Colla Jove i de Molla’ls, ha fet un salt endavant i a part de la música, també ha acollit altres espais. Al voltant de les dues mil persones van passar pel recinte en el decurs de la vetllada. Així doncs, hi ha hagut la presència de diferents entitats solidàries (Associació Antian, Pels Valents, Swim for Ela) que van posar a la venda els seus productes, així com altres estands de venda de roba i objectes. També hi havia l’oferta de beure i menjar, tot plegat a la zona de l’amfiteatre del parc. A l’esplanada gran hi havia la barra de bar que va anar a càrrec de les dues entitats organitzadores així com una segona barra de cerveses. La música la van posar el DJ Cornelius, Dasplanta, Wateque Soun’d, Cover UP i DJ Dimuca en una vetllada força fresqueta.

La música de Dasplanta va ser present a l'edició de Barretes, ahir a la nit (Foto: Pere Martí)

Les Barretes van encetar els actes del darrer cap de setmana de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí. Uns actes que segueixen aquest matí amb el concurs de puzzles solidari Pels Valents, al Centre Cultural, i la 16a Trobada de Gegants, que aquesta tarda-vespre tindrà lloc als carrers del Barri Antic. Demà diumenge, al matí al passeig Miramar, tindrà lloc una nova edició de Deixa’t prendre el pèl, i, per la tarda a la sala del Casal, la representació de l’obra El tinent d’Inishmore, a càrrec de la companyia La Tramoia, de Vila-seca, que posarà el punt i final a l’activitat festiva associada a la Festa Major.

Les entitats solidàries van muntar els seus estands de venda de productes (Foto: Lluís Rovira i Barenys)
Les Barretes també van contemplar un espai de venda de complements variats (Foto: Lluís Rovira i Barenys)

 

Comenta aquest article