Societat

Solidaritat

El primer concurs de Puzles solidari aplega 30 parelles de concursants i recapta 1.163 euros Pels Valents

El concurs es va celebrar a la sala d'actes del Centre Cultural, ahir al matí, i va aplegar 30 parelles de concursants vingudes de diferents poblacions catalanes i, fins i tot, alguna d'Aragó

Per Lluís Rovira i Barenys

El primer concurs de puzles va tenir una finalitat solidària amb recaptació destinada a la campanya Pels Valents
El primer concurs de puzles va tenir una finalitat solidària amb recaptació destinada a la campanya Pels Valents | Lluís Rovira i Barenys

La sala d’actes del Centre Cultural va acollir, ahir al matí, el primer concurs de puzles, organitzat com a causa solidària per recaptar fons per l’entitat Pels Valents, per la lluita contra el càncer infantil. Aquesta primera edició va acollir 30 parelles de concursants, el màxim de concursants previstos, que van omplir la sala de l’espai municipal. El concurs consistia en fer un puzle de 500 peces, igual per a cada parella de concursants, en un temps màxim de dues hores. Les primers parelles en completar-ho són les que van tenir premi. Els guanyadors van ser Fernando Roca i Evelin Monforte, de Benicarló, que van ser obsequiats amb un puzle de 2.000 peces per a cada component. La segona parella classificada va ser la formada per Anna Suñé i Blanca Parrut, de Sant Esteve de Sesrovires, que van rebre un puzle de 1.500 peces per a cadascuna de les components mentre que les terceres classificades van ser les cambrilenques Mele Llorens i Judit Fontanilles, que van rebre un puzle de 1.000 peces per cadascuna d’elles. També van tenir premi la parella local formada per Marta Matas i Sandra Garriga.

El concurs de puzles es va fer a la sala d'actes del Centre Cultural (Foto: Lluís Rovira i Barenys)
Els concursants van tenir dues hores per a fer un puzle de 500 peces (Foto: Lluís Rovira i Barenys)

Concursants vinguts de molts indrets diferents

La cambrilenca Marta Callau, responsable de l’organització d’aquesta primera edició del concurs de puzles, es mostrava molt satisfeta de la resposta que havia tingut i del fet que gent provinent de Barcelona, Sant Feliu de Llobregat, Lleida, Tarragona, Benicarló, Sant Esteve de Sesrovires i fins i tot de Calahorra hagués vingut a participar en aquest acte. Segons va comentar a revistacambrils.cat, “hi ha hagut molta expectació i fins i tot s’han quedat gent fora”. Callau explicava que ella és una gran aficionada als puzles i que els concursos que es fan gairebé sempre tenen lloc a Barcelona i el seu entorn, “com que jo col·labora amb els Valents, vaig decidir fer el concurs aquí a Cambrils”. Davant l’èxit assolit en aquesta primera edició, Marta Callau diu que en cas que l’any vinent es continuï celebrant aquesta iniciativa “potser s’haurà de buscar un altre lloc, més gran”.

Aquesta iniciativa solidària ha suposat un ingrés de 1.163,08 euros per a la campanya Pels Valents; 450 euros provenen de les inscripcions dels concursants (15 euros la parella), 81,08 de donacions i 235,50 euros (en metàl·lic) i 396,5 euros (en targeta), provinents de la venda de material.

Els guanyadors, fernando Roca i Evelin Monforte, de Benicarló (Foto:cedida)
Els segons classificats, Anna Suñé i Blanca Parrut, de Sant Esteve Sesrovires (Foto: cedida)
Les tercers classificades; Mele Llorens i Judit Fontanilles, de Cambrils (foto: cedida)
Premi a la parella local formada per Sandra Garriga i Marta Matas (Foto: cedida)

 

Comenta aquest article