Cultura

Premsa

La caravana de revistes en català de l’APPEC arriba a Cambrils el proper dissabte 21 de setembre

La Revisteria és una manera de donar a conèixer i acostar totes aquestes publicacions a les persones interessades

Per Redacció

L'APPEC representa més de 200 capçaleres de 30 temàtiques diferents totes elles en català
L'APPEC representa més de 200 capçaleres de 30 temàtiques diferents totes elles en català | Cedida
La Revisteria de l'associació d'editors de revistes i mitjans digitals en català (APPEC) s'instal·larà el proper dissabte 21 de setembre a la Plaça del Pòsit de Cambrils, de 11 a 14h i de 16 a 19h, per donar a conèixer l'ampli ventall de capçaleres de publicacions especialitzades en català. Es tracta d'un quiosc itinerant que recorre periòdicament poblacions de tota Catalunya i que funciona com a aparador i punt de venda ambulant.
 
L'APPEC representa més de 200 capçaleres de 30 temàtiques diferents totes elles en català, entre les quals destaquen publicacions històriques, com Cavall Fort, Sàpiens, Serra d'Or, Enderrock o El Temps, i també d'altres que s'estan obrint camí com Temperatura, Mangrana o Cocoter. La Revisteria és una manera de donar a conèixer i acostar totes aquestes publicacions a les persones interessades. La caravana ofereix promocions i assessorament, i compta amb revisters que s'instal·len al voltant amb una àmplia mostra de les publicacions perquè els visitants les puguin agafar i fullejar, per escollir la que més els encaixa i, si s'escau, contractar una subscripció per rebre-la a casa periòdicament.
 
A banda de l'APPEC, el panorama mediàtic català compta amb uns altres dues entitats que agrupen capçaleres de premsa local i comarcal, l'AMIC i l'ACPC. L'AMIC agrupa uns 600 mitjans dels Països Catalans entre mitjans digitals, mitjans en paper i mitjans audiovisuals. D'altra banda, l'ACPC agrupa unes 140 capçaleres de Catalunya, entre premsa escrita i premsa digital.
 

 

Comenta aquest article