Informació general

Serveis

Els estralls de l'incendi al carrer de Cristòfor Colom segueixen sent ben visibles

S'ha de reparar la façana del cinema, que va quedar malmesa, i encara no està clar si es recol·locarà la bateria de contenidors

Per Andreu Dalmau

Imatge del tram del carrer Colom on es van incendiar els contenidors
Imatge del tram del carrer Colom on es van incendiar els contenidors | Andreu Dalmau

Més de dos mesos després de l'incendi que va tenir lloc al carrer de Cristòfor Colom encara es noten els efectes de les flames. El foc, que va calcinar completament una bateria de contenidors i una furgoneta que hi havia aparcada, també va malmetre l'asfalt, la façana del cinema Rambla de l'Art i la barana de les escales que condueixen cap a aquest edifici.

L'Ajuntament ja s'ha encarregat de reparar els fanals, que havien deixat de funcionar per una incidència a la instal·lació elèctrica. Pel que fa a la façana, el consistori està pendent de l'assegurança per poder-ho arreglar. La zona de la vorera propera a aquesta paret es va perimetrar després que caiguessin algunes rajoles, però al cap d'uns dies va deixar d'estar-ho i ara està oberta al pas. Els contenidors no s'han tornat a instal·lar i no està previst que es faci a curt termini. “Encara s'està valorant”, apunten fonts municipals.

Barana i façana del cinema Rambla de l'Art, dos mesos després de l'incident (Foto: Andreu Dalmau)

 

Els arbres que estaven a prop del lloc de l'incendi també van quedar afectats pel foc. De fet, el passat 30 d'agost la Policia Local va haver d'intervenir per la caiguda d'una branca de dimensions considerables a la vorera del davant de l'incendi. Havia quedat penjant després de l'incendi i una furgoneta, en sortir del pàrquing, va trencar-la d'un cop. Quatre agents de la policia la van desplaçar fins que els serveis municipals la van retirar.

Branca caiguda pels efectes de l'incendi, el passat 30 d'agost (Foto: Andreu Dalmau)

 

Comenta aquest article