Esports

Handbol

El Club Handbol Cambrils dona el tret de sortida a la temporada amb el Memorial Vicens Andreu

Aquest any, el club compta amb prebenjamí, benjamí, aleví, cadet i sènior, que jugarà a Primera Catalana

Per Redacció

Foto de família de tots els jugadors del Club Handbol Cambrils
Foto de família de tots els jugadors del Club Handbol Cambrils | Cedida

El passat dissabte, el Club Handbol Cambrils va celebrar el Memorial Vicens Andreu en record al creador del club. El torneig, com cada setembre, es una jornada de les 9 fins les 22 hores amb partits d'handbol. Al matí es van jugar partits en categoria benjamí i aleví on els Amics Handbol La Canonja va ser el club convidat. Més tard es van jugar dos partits les veteranes i veterans contra el HC Tarragona.

A la tarda va ser el torn dels infantils i cadets que jugaven els sus partits de presentació contra el CE Tortosa. Abans del partit del primer equip es van presentar tots els equips davant els pares i aficionats. Per acabar la jornada, el primer equip, que aquesta temporada jugarà a Primera Catalana militarà dirigit, un any més, per Andrés Martinez; jugava contra l'Handbol Ribes.

El club augmenta el número d'equips tenint aquest any prebenjamí, benjamí, aleví, cadet i sènior.

L’Apunt

Canvi de categoria
L'any passat, l'equip cambrilenc va disputar la Segona Catalana i, de fet, va salvar-se in extremis. Un reestructurament de les categories ha fet que la mateixa lliga, amb pràcticament els mateixos equips, es passi a dir Primera Catalana.

Comenta aquest article