Informació general

Educació

El consistori dona la benvinguda a un grup d'estudiants alemanys del programa Erasmus de l'Institut Cambrils

Els participants en l’intercanvi europeu són 35 noies i noies de l'institut Helene-Lange-Schule d’Oledenburg, al nord d’Alemanya

Per Redacció

Foto de grup dels alumnes alemanys que estan d'intercanvi a Cambrils
Foto de grup dels alumnes alemanys que estan d'intercanvi a Cambrils | Cedida
Les regidores Gemma Balanyà i Teresa Recasens van rebre, aquest passat dilluns, un grup de 35 alumnes de secundària procedents d'Alemanya que participen en un intercanvi amb l’Institut Cambrils, en el marc del programa educatius europeu Erasmus. Els nois i noies, acompanyats dels seus professors, estaran a Cambrils del 16 al 20 de setembre. Són alumnes de l’institut Helene-Lange-Schule de la ciutat d'Oldenburg, situada al nord d'Alemanya, i tenen entre 14 i 15 anys, corresponent als nostres cursos 3r i 4t d’ESO. Entre les activitats programades, hi ha una sessió d'esports a l'aire lliure i neteja de platges, una visita a Barcelona i un dinar de germanor al centre com a comiat.
 
El projecte educatiu que treballaran durant aquest curs de manera conjunta es diu "Green Getaways" (escapades verdes). L'alumnat treballarà diverses activitats dins i fora de l'aula (entrevistes, observació de l'entorn, i treball en grup, entre altres) per investigar sobre el turisme sostenible amb l'entorn proper i el medi ambient. 
 
La visita de l’alumnat alemany és la primera part de l'intercanvi, que es completarà quan 20 dels alumnes de l’institut cambrilenc viatgin a Oldenburg del 16 al 20 de juny de 2025. Aquest intercanvi, que destaca pel nombre d’alumnes participants, és la primera experiència en un projecte Erasmus de l’Institut Cambrils. La voluntat del centre educatiu és continuar treballant en aquesta línia per obrir-se a més oportunitats com aquesta.

 

Comenta aquest article