Informació general

Esdeveniments

La 1a Jornada de la Xarxa per la Petita Infància canvia d'ubicació per les previsions metereològiques de pluja

Aquesta jornada es farà aquesta tarda, de les 17 a les 19 hores, a l'Ateneu Juvenil; mentre que el sopar de germanor del Ball de Bastons es traslladarà demà a la carpa de la zona esportiva

Per Redacció

Cartell de la jornada que se celebrarà aquesta tarda a l'Ateneu Juvenil
Cartell de la jornada que se celebrarà aquesta tarda a l'Ateneu Juvenil | Cedida

Algunes de les activitats previstes per avui i per demà dissabte canvien la seva ubicació donades les previsions meteorològiques per pluja. Aquesta tarda se celebrarà la 1a Jornada de la Xarxa per la Petita Infància, de les 17 a les 19 hores. Inicialment estava previst que se celebrés al parc del Pinaret, però finalment l'esdeveniment es traslladarà a l'Ateneu Juvenil. Aquesta jornada servirà per donar a conèixer la Xarxa per la Petita Infància, el web i la programació d’activitats. Aquesta jornada oberta i comunitària serà un espai on infants i famílies podran gaudir d’activitats i tallers, com un espectacle de contes, música, racó de llibres, espai sensorial per a nadons, blocs de construcció, i pinta-cares, entre altres.

El programa horari d'activitats és el següent:

17:00 Inici d’acte. Presentació de les Jornades per part de regidories d’Educació i Benestar Social

17:15 Espectacle Cuentropia

18:45 Música i Ball

19:00 Final de les Jornades

Paral·lelament estaran en funcionament els següents tallers:

• Pintacares

• Blocs de construcció

• Espai Nadó Sensorial

• Racó de llibres

• Psicomotricitat

D'altra banda, també canviarà d'ubicació el sopar de germanor amb motiu del 30è aniversari del Ball de Bastons de Cambrils. Es canvia el parc del Pinaret per la carpa de la zona esportiva municipal, a partir de les 21 hores de demà dissabte. Després del sopar de retrobament, cap a les 23 hores, l'espai s'obrirà perquè tothom qui vulgui pugui ballar al ritme dels cambrilencs Joan Marcià i DJ Dimuca.

Comenta aquest article