Cultura

Música

La Coral Jove Verge del Camí comença els assajos

La formació compta amb 13 joves i té com a repte debutar en el concert de Nadal del 22 de desembre

Per Andreu Dalmau

Imatge del primer assaig de la Coral Jove, el passat dijous
Imatge del primer assaig de la Coral Jove, el passat dijous | Cedida

La Coral Jove Verge del Camí va començar la setmana passada els assajos amb la mirada posada en el concert de Nadal del 22 de desembre. Tretze joves han respost a la crida de l'entitat cultural cambrilenca per crear aquesta formació dirigida per la cambrilenca Maria Borràs. En el primer assaig ja es van poder veure la motivació i les ganes de gaudir dels nous integrants de la coral.

En el primer assaig es van fer proves, un primer exercici de tècnica vocal i percussió corporal. “Més de la meitat dels nois i noies no sabien res de música i en el primer assaig ja vam aconseguir cantar a tres veus”, celebra Borràs en declaracions a revistacambrils.cat, “estic molt sorpresa pel talent que tenen”.La cambrilenca debuta com a directora amb aquest projecte: “en cap moment pensava que podria dirigir un cor i estic molt contenta i agraïda per la oportunitat de fer-ho a Cambrils. Estic molt il·lusionada”.

Els assajos es duran a terme cada dijous de 20 a 21.30 hores a la Cripta de l'Ermita. Les inscripcions continuen obertes a través de l'adreça electrònica jove@vergedelcami.cat o bé a Instagram (@coraljovecami). Les portes estan obertes per tothom que vulgui assistir a un assaig sense compromís per conèixer la nova formació.

Comenta aquest article