Cultura

Art

Dera Wells poleix els darrers detalls del mural de l'antiga estació

L'obra, que ha estat pintada en els darrers dies per desenes de nens i adolescents del SADI, estarà enllestida la setmana que ve

Per Andreu Dalmau

Dera Wells, enllestint els detalls del mural
Dera Wells, enllestint els detalls del mural | Andreu Dalmau

Dera Wells va estar donant els darrers retocs, ahir, al mural de l'antiga estació. L'artista cambrilenca, que ha comptat amb l'ajuda de nois del SADI (Servei d'Atenció Diürna del departament de Benestar Social), ha destacat la gran feina que s'ha fet en els darrers tres dies per transformar aquesta paret en una imatge identificativa del barri. L'obra, construïda a partir d'elements naturals i florals, ja llueix a falta de que s'enllesteixi la pròxima setmana amb la tercera de les parets que la conformen.

“Ha estat una experiència intensa”, valorava Wells ahir, quan, ella sola polia els detalls del mural, “era un grup de nois molt gran i les característiques de la paret han fet complicat el procés”. La rugositat de la superfície, feta de granit, va dificultar la tasca, però, els joves pintors van fer tot el possible per completar l'esbós de l'artista. La setmana que ve, Wells i els nois i noies del SADI tornaran a reunir-se per acabar la feina.

La iniciativa, impulsada per l'Associació de Veïns del Barri de l'Estació, també ha comptat amb la col·laboració de Pintures Luque, que ha aportat el material necessari per a la realització del mural.

Els adolescents del SADI es van encarregar de pintar sobre l'esbós de Wells, dimarts a la tarda (Fotos: Lluís Domingo)

Comenta aquest article