Societat

Enologia

L'Associació Catalana de Sommeliers ofereix una sessió de formació i tast a la Torre del Llimó

Aquesta activitat s'emmarcava en la 14a edició de “Cambrils, entrada al País del Vi”

Per Redacció

El pati de la Torre del Llimó va acollir la sessió de formació a càrrec de l'Associació Catalana de Sommeliers
El pati de la Torre del Llimó va acollir la sessió de formació a càrrec de l'Associació Catalana de Sommeliers | Cedida

Aquesta setmana, i en el marc de la 14 edició de la fira “Cambrils, entrada al País del Vi”, l'Associació Catalana de Sommeliers va organitzar una sessió de formació i tast professional. La jornada, que va tenir lloc dimecres al matí al pati de la Torre del Llimó, va comptar amb la participació de la recent creada Associació Montsant Nord, i el suport del Patronat de Turisme i el Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils.

L’Associació Montsant Nord està constituïda per 10 cellers ubicats als 4 municipis que conformen la zona (Cornudella de Montsant, Ulldemolins, Albarca i Siurana): Agrícola d’Ulldemolins, Celler Cooperatiu de Cornudella, Celler de l’Era, Celler Gritelles, Celler Noguerals, Celler Ronadelles, Celler Serra Major, Cingles Blaus, Clos Maria i Companyia Vitícola Sileo.

Els 10 cellers de Montsant Nord elaboren els seus vins amb raïm provinent exclusivament d’aquesta zona, i ara volen donar a conèixer les peculiaritats que té aquesta zona en diferència a la resta de zones de la DO Montsant. L’associació compta amb el suport de la DO Montsant, i els cellers que la conformen confien que serveixi perquè altres zones de la DO puguin unificar els seus esforços per tal d’ajudar a difondre millor els vins de la DO Montsant.

La jornada es va celebrar dimecres al pati de la Torre del Llimó

 

Comenta aquest article