Informació general

La Generalitat adjudica les obres del CEIP Cambrils III per un import de cinc milions d'euros

Per Redacció

Imatge de les obres d'instal·lació dels barracons, a principis del passat mes de setembre, abans de l'inici del curs escolar

La Generalitat ja ha adjudicat les obres de nova construcció de tres nous centres educatius al Camp de Tarragona, concretament a les poblacions de Cambrils, Salou i Cunit.

Les obres del CEIP Cambrils III –ubicat a l'avinguda de Mas Clariana, a Vilafortuny– han estat adjudicades a l'empresa Tau Ingeniería y Construccions Especiales, SA per un import de 5.069.060 euros.

En aquests moments, el centre està instal·lat de manera provisional en uns barracons al costat dels terrenys on s'hi construirà el nou centre. Es preveu que durant tot aquest curs i el proper es mantingui aquesta ubicació provisional, abans de que s'enllesteixin les obres.
Des de la seva posada en marxa el passat 12 de setembre, el CEIP Cambrils III compta amb un total de quatre mòduls que acullen dos cursos de P3, dos de P4 i una aula mixta amb P5, Primer i Segon de Primària. El centre també compta amb aula d'informàtica, aula de psicomotricitat i menjador que degut a les instal·lacions és de càtering.

Comenta aquest article