Informació general

Robert Benaiges denuncia la manca de voluntat de diàleg del govern liderat per Josep Poblet a la Diputació de Tarragona

Per Redacció



Robert Benaiges i Josep Poblet, aquest passat dimarts en la visita que el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, va fer a l'Ajuntament de Cambrils
El Grup Socialista a la Diputació de Tarragona va votar el passat divendres 26 d'octubre, en contra de les modificacions de crèdit al pressupost de la Corporació proposat per l'equip de govern. El portaveu socialista, Robert Benaiges, va afirmar que es tracta d'una modificació pressupostària que manifesta una manca absoluta de previsió per part de la corporació i que, a més a més, tenen un caire eminentment polític. En aquest sentit, el diputat socialista troba "difícilment justificable l'augment de 300.000 euros en concepte de subvencions extraordinàries al departament de presidència". Robert Benaiges va recordar que aquestes partides de presidència ja han patit increments molt important en complements anteriors, com per exemple, una de 700.000 euros en la última modificació.

En conseqüència, el grup socialista considera que hi ha arguments més que sòlids per rebutjar aquesta proposta de modificació de crèdits. Així mateix, Robert Benaiges va instar a l'equip de govern a recuperar l'esperit de consens i d'acord que havia caracteritzat durant el mandat passat el funcionament de la Diputació de Tarragona. Per això, demana al president, Josep Poblet, i al seu equip de govern que "recuperin aquesta voluntat d'arribar a punts d'entesa amb els grups de l'oposició que també representen a una bona part dels ciutadans de la província de Tarragona".
El portaveu socialista va afirmar que "les decisions es prenen de manera unilateral pel govern de CiU i PP i la informació només ens arriba pels camins establerts per la normativa". Finalment, Robert Benaiges va reiterar que "ens agradaria tornar als millors temps del consens, un escenari que depèn totalment de l'equip de govern i de la seva bona voluntat de buscar punts de trobada".

Cal destacar que aquestes declaracions de Robert Benaiges es van produir el mateix dia, en què els tres Ajuntaments de Cambrils, Salou i Vila-seca van presentar de manera conjunta i unànime un acord demanant ser part interessada en l'expedient informatiu obert a la companyia Repsol, i també la mateixa setmana de la visita del president de la Diputació de Tarragona –Josep Poblet– a Cambrils en la què aquest oferia la màxima col·laboració i entesa amb el consistori cambrilenc.

Comenta aquest article