Informació general

Educació

L'institut escola Ardèvol acollirà cinquanta professors i alumnes en el marc del projecte Erasmus+

L'institut escola cambrilenc serà la casa d'estudiants i docents provinents de Portugal, Irlanda i Alemanya durant la pròxima setmana

Per Redacció

Edifici de l'institut escola Joan Ardèvol
Edifici de l'institut escola Joan Ardèvol | Andreu Dalmau

L'institut escola Joan Ardèvol acollirà, al llarg de la setmana vinent, trenta-nou alumnes i vuit professors provinents de Portugal, Irlanda i Alemanya en el marc de les jornades Erasmus+. Entre el 21 i el 25 d'octubre, els estudiants realitzaran un seguit d'activitats que tenen per objectiu treballar els tòpics del projecte Erasmus+ d'enguany, emmarcat en l'acreditació KA120.

Aquest curs, el projecte té per títol “The Colors of Cambrils: A Tapestry of Cultures”. A més de treballar els eixos bàsics pel programa Erasmus+: inclusió, participació a la vida democràtica, lluita contra el canvi climàtic, digitalització. També s'ha afegit la cultura popular com a eix d'intercanvi i coneixença entre nosaltres com a senyal d'identitat i com a símbol de pertinença a la ciutadania europea.

Concretament, participen en aquestes jornades Erasmus+ 10 alumnes i 3 professors de l'escola AEOB d'Oliveira de Bairro; 11 alumnes i 3 professors de l'escola Mount Seskin Community College de Dublin; i 18 alumnes i 2 professors de l'escola IGS d'Osnabrück.

El dilluns 21 d'octubre, a les 8.45 hores, es durà a terme una recepció, una benvinguda, al pati cobert del centre.

Comenta aquest article