Societat

Club del subscriptor

Revista Cambrils sorteja cinc entrades dobles per a PortAventura entre els seus subscriptors

Els guanyadors poden passar a buscar els seus tiquets a la seu de la publicació

Per Redacció

PortAventura celebrarà Halloween fins el 10 de novembre
PortAventura celebrarà Halloween fins el 10 de novembre | Instagram @portaventuraworld

Amb l'inici de la temporada de tardor, Revista Cambrils ha volgut obsequiar a cinc dels seus subscriptors amb dues entrades dobles per a PortAventura. La publicació ha realitzat un sorteig a través a la pàgina web APPSorteos per a escollir els cinc afortunats: Montserrat Losilla Caño (1224), Jaume Artigau Cornadó (1389), Ramon Font Alterats (307), Àlvar Sugrañes (851) i Josep Frederic Blasco Costa (78).

Aquest sorteig s'ha notificat a l'edició del mes d'octubre, que ja es pot comprar a les llibreries i que els subscriptors i subscriptores han rebut a les seves cases. Les entrades són vàlides per a tot aquest 2024 i els afortunats ja poden passar a buscar-les per la seu de Revista Cambrils, al carrer de Sant Plàcid número 7, en horari de dilluns a divendres de les 9 a les 14 hores i de les 17 a les 20 hores.

De cara al mes de desembre, la publicació farà un altre sorteig per a regalar més entrades pel parc temàtic entre els seus lectors. Amb aquesta iniciativa, Revista Cambrils vol agrair el suport que rep dels subscriptors i prepara altres accions de fidelitat de cara al futur. Recordem que fer-se subscriptor de la publicació té un cost de 40 euros l'any i el lector rep a la bústia de casa les dotze edicions de l'any. També els nous subscriptors reben un lot de benvinguda amb diferents obsequis.

Comenta aquest article