Esports

Tir olímpic

Jordi Balañà finalitza segon el Trofeu Generalitat de Pistola Lliure

Aquesta competició, que es va disputar a Mollet del Vallès el passat diumenge, es caracteritza per la seva complexitat

Per Redacció

A l'esquerra, Jordi Balañà
A l'esquerra, Jordi Balañà | Cedida

L'esportista del Club de Tir Olímpic Cambrils Jordi Balañà va aconseguir la segona posició al Trofeu Generalitat de Pistola Lliure que es va disputar el passat diumenge 13 d'octubre a Mollet del Vallès. La competició, que va acollir les instal·lacions de la Federació Catalana de Tir Olímpic ubicades a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, va començar amb una tanda d'esportistes veterans. Un cop acabada la segona tanda, va ser el torn dels esportistes sèniors.

Aquesta competició és la és llarga dins de les modalitats de precisió, ja qu es criden els esportistes a la línia de tir i aquests tenen 90 minuts per fer 60 trets. A primera vista, sembla molt poc temps –un minut i mig per tret, però s'acaba fent curt a causa de la complexitat de la modalitat i la distància que separa l'esportista de la diana: 50 metres. La competició va transcórrer amb una mica de boira a l'inici que es va anar escampant al llarg del matí.

Del Club de Tir Olímpic Cambrils van participar dos esportistes. Balañà va obtenir la segona posició a la categoria sènior i Francisco Salinas va ser desè. El guanyador en categoria sènior d'aquesta edició del trofeu va ser l'esportista del Club de Tir de Barcelona, Javier Camacho.

Comenta aquest article