Cultura

Concert

La cantant portuguesa Nina Simonet porta l'essència del fado a la Cripta

Aquest concert formava part del Festival Interfado, organizat per la Fundació Orfeo Lleidatà, i inclòs dins del Cicle de Tardor de la Cripta

Per Redacció

Un moment del concert de Nina Simonet, ahir al vespre, a la Cripta
Un moment del concert de Nina Simonet, ahir al vespre, a la Cripta | Berta Ruiz

La Cripta de l'Ermita va acollir, ahir al vespre, el concert de la cantant de fado portuguesa Nina Simonet qui va presentar el seu últim projecte musical en honor a la "Reina del Fado" Amália Rodrigues, O último suspiro da vida urbana, amb el seu grup Saudade & Alma. Simonet va encarnar a la perfecció la identitat del Fado, amb una profunda sensibilitat, una veu captivadora i una presència carismàtica. Al recital va estar acompanyada de Daniel Gomes (guitarra portuguesa), Jorge Serra (guitarra de fado) i Alberto Costa (baixista).

Aquest concert formava part del Festival Interfado, organizat per la Fundació Orfeo Lleidatà, i inclòs dins del Cicle de Tardor de la Cripta. Cambrils acollia aquesta iniciativa per segon any consecutiu. 

En la seva 13a edició, el Festival Interfado, sota la direcció artística de la cantant lleidatana Carolina Blàvia, ha ampliat el seu abast territorial i ofereix un total de sis concerts de formacions musicals amb una consolidada trajectòria dins del fado, procedents de Portugal, França i Suïssa. Les actuacions es portaran a terme al Castell de l’Espluga Calba, l’Ateneu Santfeliuenc de Sant Feliu de Llobregat, La Cripta de l’Ermita de Cambrils, la Sala de la Immaculada de la Seu d’Urgell i l’Espai Orfeó de Lleida.

 

 

 

 

Comenta aquest article