Esports

Judo

David Sevilla es proclama campió del primer rànquing català de la temporada

la prova es va celebrar aquest passat dissabte 19 d'octubre al Complex Ezportiu Camp d'Esport del Vendrell

Per Redacció

El judoka cambrilenc David Sevilla, dalt del podi del Vendrell
El judoka cambrilenc David Sevilla, dalt del podi del Vendrell | Cedida
El Complex Esportiu Camp d'Esport del Vendrell va acollir, aquest passat dissabte 19 d'octubre, el primer ránquing de la temporada de la categoria cadet i classificatori pel campionat d'Espanya d'aquesta temporada. Va ser una categoria amb molta afluència de participació i en la qual, al pes de - 66 kg., hi va participar el judoka local David Sevilla Crispi. Un total de 50 judokes van participar en aquest pes per la qual cosa els llocs de medalla per buscar puntuar i situar-se en els primers llocs del rànquing català van estar molt disputats. S'ha de dir que el judoka local ha portat una preparació molt forta de pretemporada i ha començat la lliga catalana en molt bona forma física i tècnica, proclamant-se campió i col·locant-se com a número 1 d'aquesta categoria.
 
El judoka local va disputar un total de 5 combats guanyant tots els combats per la màxima puntuació, el que ve a demostrar el bon estat de forma actual a més de guanyar els diferents combats tant a la lluita de peu per projeccions, com a la lluita de terra per immobilitzacions i luxacions.
 
El bon estat de forma del judoka local fa pronosticar  uns bons resultat en l'últim any que estarà en aquesta categoria i la pròxima cita competitiva que disputarà serà el pròxim 16 de novembre a la localitat de Barbastro, a l'Aragó, disputant una Copa d'Espanya amb molt de nivell ja que es una  competició on participen judoques de difererents clubs  de tot l'estat.
 

Comenta aquest article