El Cofran 95 CB Cambrils aconsegueix la primera victòria de la temporada a domicili contra el Carme Bàsquet de Tarragona

Els cambrilencs es van imposar en un altre partit molt ajustat que es va resoldre amb un marcador final de 74 a 76

L'entrenador del Cofran 95 CB Cambrils, Òscar Lázaro, donant instruccions als seus jugadors aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Bàsquet - Primera Territorial

El Carme Bàsquet 74 - COFRAN 95 CB Cambrils 76

Mateu Olivé (5), Alex Rodríguez (25), Pau Papasseit (9), Marc Torrente (4), Marc Duran (2) – Raúl Martínez (10),  Pablo Rodríguez (2), Joan Berengué (10), Oscar Font (2), Alejandro Martínez (2), Roger Audi (5), Rubén Molina.
9 Triples (1 Olivé, 2 A. Rodríguez, 3 R. Martínez, 1 Berengué, 1 Papasseit, 1 Torrente). 27/44 Tirs lliures. 24 faltes personals.  Eliminat: Font
Parcials: 17-19 / 19-15 / 19-21 / 19-21

El COFRAN 92 CB Cambrils masculí va aconseguir la primera victòria de la temporada a domicili, a la difícil pista del Carme Bàsquet de Tarragona, en un altre partit molt ajustat.
El primer quart va estar marcat per la igualtat en el marcador, amb intercanvi de cistelles per part dels dos equips, però els cambrilencs van quedar dos punts per davant al finalitzar (17-19). En el segon període van ser els locals els que van marcar el ritme i amb tres triples consecutius en el minut 14 van obrir una escletxa de 8 punts (30-22). Els cambrilencs però, van pujar la intensitat defensiva i poc a poc van anar escurçant la diferència fins arribar al descans només a dos punts (36-34).

Després del descans, tot i l’embranzida inicial dels del Carme, amb dos triples seguits (42-36). Aquest període va tornar a estar marcat per la igualtat. Cap dels dos equips volia donar marge al contrari i el període va finalitzar amb un empat, 55-55, i amb tot per decidir en l’últim quart.
En aquest darrer, sí que van ser els jugadors cambrilencs els que van aconseguir portar el ritme del partit, posant-se per davant en el marcador en el primer minut amb un parcial de 2-5 (57-60). Aquesta diferència es va ampliar fins els 8 punts en el minut 37 (60-68). Els de Tarragona però, no van donar facilitats perquè s’enduguessin la victòria i van anar lluitant fins a reduir la distància. Aquesta vegada els cambrilencs, però, se la van endur gràcies a la línia de tir lliure, acabant amb un ajustat 74-76.

El proper partit del COFRAN 95 CB Cambrils masculí serà el diumenge 27 d'octubre, a les 12:30 hores al Palau Municipal, contra el Tamarit Beach Resort CB Altafulla.