El Cambrils Unió guanya al líder i continua imbatut després de cinc jornades

Els cambrilencs van vèncer per 2-0 al NSA Camp Joliu, equip a qui superen en la classificació per situar-se segons

Un moment del partit entre el Cambrils Unió i el Camp Joliu, el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Segona Catalana – Grup 6

Cambrils Unió 2 – NSA Camp Joliu 0

Gols: 1-0 m. 38 Dani Maireles; 2-0 m. 67 Richard

Targetes: grogues a Marc Benito, Oriol, Uriel, al segon entrenador Cañas; dos a Uri Benito (expulsat m. 85) i vermella a Cruañes m. 89

Alineació: Aleix Bel, Oriol, Wedley, Estivill, Richard (Uriel m. 70), Uri Benito, Dani Maireles, Marc Benito (Carbasse m. 85), Abdel, Pau Prados (Cruañes m. 75) i Aaron (Figo m. 62)

Victòria de mèrit del Cambrils Unió davant el que era el líder del grup a l'inici d'aquesta cinquena jornada: NSA Cap Joliu. Partit dels que fan afició al Camp Municipal que, per cert, continua deixat i abandonat.

Podríem afirmar que ha estat el millor partit –i amb diferència– dels cinc que s'han jugat fins ara, ja que tots dos equips es van dedicar a fer un bon joc, a pressionar al contrari i no afluixar el ritm en tot el partit. Com ja és costum, el Cambrils va sortir adormit en els primers quinze minuts i el Camp Joliu va tindre una ocasió claríssima al minut cinc que va estavellar una pilota al travesser d'Aleix Bel. Poc a poc, el Cambrils es va treure la pressió de sobre fins que, al minut 38, Abdel va creuar a camp contrari regatejant fins a sis rivals, passa la pilot a Richard que va fer l'assistència a Dani Maireles que, de primera, va marcar per tota l'esquadra.

A la segona meitat, els visitants van continuar pressionant per intentar marcar i, tot i que va tirar més vegades a porta, les bones aturades d'Aleix van fer-ho impossible. El segon gol del Cambrils Unió va ser obra de Richard que, al minut 67, va rebre una passada de Marc Benito, va fer un barret a un defensa i va marcar amb un xut ras a l'esquerra.

El partit es va embrutar en els darrers deu minuts. Al minut 84, penal claríssim per mans dins l'àrea del Camp Joliu que no va assenyalar l'àrbitra. Poc després, Uri Benito era expulsat en veure la segona groga i Cruañes també va ser expulsat per vermella directa. El Cambrils va acabar amb nou jugadors, però el Camp Joliu també rebria una targeta ja de camí als vestidors. Un final que no va estar a l'alçada del futbol vist al llarg de 80 minuts.

Amb aquest resultat el Cambrils Unió dona un salt a la classificació, se situa segon, només per darrere del Vila-seca, i és l'únic equip imbatut del grup (tres victòries i dos empats). La propera jornada, visita al camp de la Pobla de Mafument CF B que encadena quatre partits seguits sense guanyar.