Esports

Futbol

Victòria treballada i per la mínima del Cambrils Unió B contra el Salou UD

El partit es va haver de disputar a les Borges del Camp perquè les instal·lacions del Salou estan malmeses a causa dels aiguats de fa un mes

Per Ferran Tuset

Equip titular del Cambrils Unió B contra el Salou UD
Equip titular del Cambrils Unió B contra el Salou UD | Cedida

Tercera Catalana – Grup 17

Salou UD 0 – 1 Cambrils Unió B

 

Gol: m. 8 Piccini

Targetes: grogues a Pol Juncosa, Carlos Garcia i Savall

Alineació: Figo, Lluís García, Cristian, Aleix Costa (Lioy m. 61), Moha, Manuel (Pau Moreno m.89), Lucas, Carlos García, Savall (Pol Gutiérrez m.74), Piccini i Pol Juncosa (Ivan Martínez m.89).

 

Bona victòria del Cambrils Unió B davant un rival difícil com la UD Salou. El partit es va haver de disputar a les Borges del Camp perquè les instal·lacions salouenques estan malmeses des dels aiguats que van tenir lloc fa un mes. Això va afavorir a l'equip de Juan Manuel Jurado, que va jugar uns 90 minuts molt seriosos.

La primera meitat va ser una de les millors de la temporada pels cambrilencs. Van sortir molt forts i es van avançar al minut 8 de córner, amb un gol de Piccini. La superioritat del Cambrils durant el primer temps, però, no es va materialitzar en més gols en no aconseguir embocar els diferents contraatacs dels què van gaudir. El Salou, per la seva part, va tenir una ocasió clara després d'aprofitar alguna pèrdua de pilota dels cambrilencs, però Figo es va mostrar molt segur sota pals.

Amb el resultat a favor, a la segona part l'equip va demostrar tenir molt confiança i defensar les oportunitats dels salouencs, que arribaven sobretot a pilota aturada. La més clara la van tenir en un xut al pal que no va arribar a transformar-se en gol. Cap al final, el partit es va trencar i el Cambrils va tenir oportunitats per rematar el resultat, però no ho va aconseguir i va haver de mantenir el resultat fins al xiulet final.

Comenta aquest article