Esports

El CB Cambrils aconsegueix una important victòria a la pista del Viladecans

Per Redacció

Moment del partit disputat ahir a la tarda a l'Estadi Municipal entre el Cambrils i el Santfeliuenc

Futbol

Territorial Preferent

FC Cambrils 1 - Santfeliuenc 2

Ensopegada del Cambrils a casa davant el Santfeliuenc. L'equip visitant es va avançar al marcador en el minut 38 de partit i va augmentar el seu avantatge en el minut 55 al transformar un penalti. El Cambrils va reduir distàncies amb un gol d'Isma al minut 83 i poc abans de la finalització del partit va estavellar una pilota al travesser de la porteria contrària.
La propera setmana el Cambrils juga al camp de la Gimnàstica Iberiana.

Primera Territorial

Remolins Bítem 2 - CF Oleastrum 0

Segona derrota de la temporada de l'Oleastrum, aquest cop al camp del Remolins Bítem. A la primera part del partit el domini va ser altern fins que a falta de 10 minuts per a la mitja part l'àrbitre va expulsar el jugador de l'Oleastrum Gabi. A partir d'aquest moment el Remolins es va fer amb el control del partit i va aconseguir marcar dos gols, tots dos a la segona part.
L'Oleastrum jugarà el seu proper partit a l'Estadi Municipal davant el Torreforta.

Segona Territorial

Vilafortuny 2 - La Selva 4

El Vilafortuny va perdre el partit en els darrers vint minuts. Fins llavors l'equip cambrilenc anava guanyant per 2 a 1, amb gols aconseguits per Alex i Suli. El Vilafortuny estrenava entrenador en aquest partit. El nou míster és Ángel Palazón que s'havia fet càrrec de l'equip el dimarts de la setmana passada després que l'anterior míster, Toni Romera, presentés la seva dimissió per motius personals. La desconeixença de la plantilla per part del nou tècnic ha estat un dels factors que han influït en la derrota soferta ahir. El proper cap de setmana el Vilafortuny jugarà al camp de l'Alhambra.

Bàsquet

Sènior masculí A

CB Viladecans 71 - CB Cambrils 75

El primer equip del Club Bàsquet Cambrils continua amb la bona ratxa en aquest inici de temporada i aquest cap de setmana va sumar de nou una important victòria en camp contrari, contra el CB Viladecans.

Hoquei

CP Olesa 2 - Cambrils CH 0

Aquest passat dissabte, el Cambrils CH va visitar la pista del CP Olesa amb moltes baixes. La primera part va acabar amb empatat a 0 gols. En la represa, el poc bagatge ofensiu del Cambrils es va fer palés, i el CP Olesa ho va aprofitar, amb dos gols, que li van permetre endur-se la victòria. Amb aquesta derrota el Cambrils es situa a la 13a posició de la classificació, en zona de descens i amb els mateixos punts que té el Sferic. El Terrassa, que aquesta jornada va perdre a domicili, visitarà el proper dissabte el Palau Municipal d'Esports de Cambrils, a partir de les set de la tarda.

Futbol sala

CFS Mediterrani 3 - UE Immaculada 10

Partit per oblidar del Mediterrani, en el què la desgana i la poca actitud dels jugadors es va mostrar en el resultat final del partit. Tot i l'ensopegada de l'equip cambrilenc, encara queden moltes jornades per rectificar i sortir dels llocs de descens de la classificació. La propera jornada es jugarà contra el Pradell de Falset.

Comenta aquest article