Informació general

Intercanvi

Rebuda institucional a un grup d'alumnes polonesos del projecte Erasmus+ acollit per l'escola Cambrils

L'alcalde Alfredo Clúa va rebre el grup d'alumnes, ahir, a la sala de plens del consistori cambrilenc

Per Redacció

Foto de grup de tots els alumnes participants a l'intercanvi
Foto de grup de tots els alumnes participants a l'intercanvi | Cedida
L'Ajuntament de Cambrils va oferir una rebuda instituacional a un grup d'alumnes de Polònia que participen en un intercanvi del programa Erasmus+ amb l'escola Cambrils. Concretament, es tracta d'un grup de 60 alumnes de 6è de Primària de la Szkoła Podstawowa nr 2 im. Polskich Olimpijczyków de Swidnica (Polònia). Ahir, l'alcalde Alfredo Clúa els donava la benvinguda en un acte a la sala de plens del consistori.
 
L'alcalde va fer una breu introducció sobre el funcionament de l’Ajuntament, la seva feina com a alcalde i els atractius de la ciutat de Cambrils i, posteriorment va mantenir una conversa distesa amb els nens i nenes participants. A continuació, el director de l’escola, Alberto Sanjuán, i una de les mestres poloneses, també van adreçar unes paraules a l’alumnat. Per acabar, un alumne de cada centre educatiu va explicar com ha estat la seva experiència en aquest intercanvi.
 
La delegació polonesa va arribar a Cambrils el passat dilluns i finalitza la seva estada avui dijous. Durant aquests quatre dies, els nens i nenes han pogut compartir experiències, participar a les classes, descobrir alguns aspectes de la cultura catalana, practicar l’anglès, aprendre una mica de català, observar altres sistemes pedagògics, i conèixer Cambrils. A més, l’alumnat va fer una sortida a Barcelona, on va poder visitar la Sagrada Família, el Park Güell, la Casa Batlló i La Pedrera (Casa Milà).
 
Dins del projecte Erasmus+ “Teach Global, Act Local”, del 6 al 13 d'octubre, el director de l’escola Cambrils, Alberto Sanjuán, i els mestres Annabel Martí i Ignasi Mateu, ja van visitar l’escola polonesa en règim d’observació i aprenentatge, per conèixer de primera mà les tècniques, recursos i metodologies que utilitza el centre educatiu. L’experiència, en format diari, es pot consultar en aquest enllaç.
 

Comenta aquest article