Informació general

El catamarà "Cambrils a bon port" s'exposarà del 3 a l'11 de novembre en el Saló Nàutic Internacional de Barcelona

Per Redacció

El Saló Nàutic Internacional de Barcelona acollirà del 3 a l'11 de novembre, les embarcacions més espectaculars de tots els segments de la nàutica esportiva i de lleure, entre les quals s'hi podrà veure el catamarà cambrilenc "El Tornado Cambrils a bon port".

La Federació Catalana de Vela oferirà als visitants l'oportunitat de veure "El Tornado Cambrils a bon port", juntament amb d'altres embarcacions olímpiques. Segons la regidora de Turisme de Cambrils –Anna López–, "mostrar a la capital catalana el catamarà que va arreu del món amb el nom de Cambrils és un gran aparador a l'hora de posicionar Cambrils com a port de mar i destinació esportiva. És una gran novetat i ens agradaria que tothom que es desplaci a la fira, s'hi acosti i el vegi, ja que realment és excepcional".
Recordem que els tripulants del catamarà són dos joves cambrilencs que formen part de l'equip olímpic espanyol de vela, que participen en competicions europees i americanes, i el seu objectiu és classificar-se per participar a les Olimpíades de Beijing 2008.

L'exposició de nàutica ocuparà cinc pavellons del recinte de Gran Via, amb expositors de 32 països i amb més de 2.100 embarcacions. Al Port Vell hi haurà una exposició flotant amb espectaculars iots on s'hi organitzaran 200 activitats relacionades amb la navegació –com la Barcelona World Race, el Proam de Vela Saló Nàutic, cursos per aprendre a navegar o una exposició relacionada amb el món dels pirates– i un seguit de jornades on s'hi preveu la visita de més de 170.000 persones.

Comenta aquest article