Informació general

La campanya "Voluntariat per la llengua" reuneix 18 parelles lingüístiques, 7 entitats i 48 establiments adherits

Per Redacció

La campanya "Voluntariat per la llengua" ha reunit en aquesta nova edició un total de 18 parelles lingüístiques, a més de 7 entitats i 48 establiments que s'hi han adherit.

Aquestes parelles lingüístiques formades es comprometen a trobar-se una hora a la setmana, durant aproximadament 10 setmanes, amb l'objectiu que els aprenents adquireixin l'hàbit de parlar en català. D'altra banda, aquesta campanya també busca conscienciar tots els voluntaris de la importància de parlar en català amb les persones nouvingudes per tal de facilitar-los la integració lingüística.

Enguany, cal destacar també l'adhesió de 7 entitats cambrilenques, que ha de permetre que les persones nouvingudes participin també en el teixit associatiu de Cambrils. Aquestes associacions participants en la campanya són l'AMPA del CEIP Cambrils, l'Associació Cultural Revista Cambrils, el Ball de Bastons de Cambrils, Càritas Parroquial de Santa Maria, el Club de Tir Olímpic de Cambrils, Mans Unides i la Penya Cicloturista de Cambrils. A aquestes entitats, cal sumar-hi els 48 establiments col·laboradors de "Voluntariat per la llengua", que s'han compromès a atendre en català les persones que se'ls adrecin en aquesta llengua encara que la parlin amb dificultat.

Comenta aquest article