Cultura

El grup de teatre Xerinola ofereix l'espectacle audiovisual "Poe SI ència" en el marc de la Setmana de la Ciència

Per Berta Ruiz

Moment de l'espectacle que el grup de teatre Xerinola va oferir ahir a la tarda al Centre Cultural

El grup de teatre Xerinola va oferir ahir a la tarda al Centre Cultural, l'espectacle audiovisual "Poe Si ència" en el marc de la 12a Setmana de la Ciència que s'està celebrant aquests dies.

La representació d'ahir va ser un espectacle audiovisual en què es va combinar la poesia, amb la música, i les imatges relacionades amb la ciència però sobretot amb el canvi climàtic i com està afectant i afectarà en un futur la societat i la vida de les persones.

Albert Gómez, membre del grup de Teatre Xerinola explicava en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital que el nom de l'espectacle vol ser  una barreja entre la poesia i la ciència. Segons explicava moments abans d'iniciar l'espectacle, "parlarem del canvi climàtic i sobretot, de com ens afecta a nosaltres i ho fem d'una manera molt més propera a la gent, perquè a vegades una conferència queda molt freda".

Cadascun dels sis actors que hi van intervenir –Pere Martí, Eli Martí, Albert Gómez, Laura Pallisé, Marta Peña i Ricard Gallego– van parlar d'històries personals, van recitar poesies i d'altres curiositats relacionades amb el canvi climàtic. El muntatge de l'espectacle va anar a càrrec de Marta Gutiérrez i la coordinació va ser d'Estrella Ros i Nati Pallisé.

Comenta aquest article