Societat

Trobada

Els xefs Eduard Xatruch, Montse Abellà o Gessamí Caramés, alguns dels noms de la Trobada d'exlumnes que prepara l'Escola d'Hoteleria i Turisme

Aquesta jornada especial, que tindrà lloc el 27 de febrer, reunirà 24 professionals que parlaran de la seva experiència amb els estudiants actuals del centre

Per Redacció

Imatge d'arxiu de les instal·lacions de cuina de l'Escola d'Hoteleria i Turisme
Imatge d'arxiu de les instal·lacions de cuina de l'Escola d'Hoteleria i Turisme | Cristina Sierra

L'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils organitzarà, el proper 27 de febrer, una trobada que reunirà 24 exalumnes que actualment són reconeguts professionals dins del món de la gastronomia i el turisme. L’objectiu d’aquesta jornada és fer un reconeixement als antics alumnes que han aconseguit una trajectòria professional exitosa i oferir una xerrada motivadora als actuals estudiants del centre.

Actualment, els exalumnes que han confirmat l'assistència són: Eduard Xatruch dels restaurants Disfrutar (amb 3 estrelles Michelin, 3 sols Repsol i reconegut com el millor del món 'The world's 50 best restaurants') i Compartir (2 Soles Repsol); Pep Moreno del restaurant Deliranto (1 Estrella Michelin i 1 Sol Repsol), Montse Abellà del restaurant VelascoAbellà (1 Estrella Michelin i 1 Sol Repsol), Oriol Ivern del restaurant Hisop (1 Estrella Michelin i 2 Soles Repsol), Vicent Guimerà de l'Antic Molí (1 Estrella Michelin, 1 Estrella Verda Michelin - Gastronomia Sostenible i 1 Sol Repsol); Ferran Cerro del restaurant Ferran Cerro (1 Sol Repsol i Recomanat per la Guia Michelin), Moha Quach del restaurant El Terrat (1 Sol Repsol i Recomanat per la Guia Michelin), Sergi Palacín del restaurant Hiu (Recomanat per la Guia Michelin i Recomanat per la Guia Repsol); Neus Faiges desl restaurant Cal Faiges (1 Solete Repsol); Xavier Ferraté del restaurant La Bresca (Recomanat per la Guia Michelin i Recomanat per la Guia Repsol); Gessamí Caramés del restaurant Meleta de Romer i copresentadora del programa ‘Cuines’ de TV3; Jaume Solé, xef executiu de PortAventura; Roger Margalef Disfrutar / Compartir Responsable begudes grup CXC i Ruben Catalan del restaurant Torre del Visco (1 sol Repsol i 1 estrella Verda Michelin). També hi haurà un grup d'exalumnes dins de l'àmbit del sector turístic.

La jornada s'iniciarà a les 9 hores amb la recepció dels convidats i una foto de grup. Tot seguit, els exalumnes signaran al llibre d'honor de l'escola i cap a les 11 hores es farà la presentació dels convidats a l'alumnat del centre i s'iniciarà la xerrada dels ponents. La matinal es clourà amb un àpat de germanor. Les activitats es faran entre el restaurant Gran de l'Escola i l'Aula Magna.

 

 

Comenta aquest article