Trobada
Els xefs Eduard Xatruch, Montse Abellà o Gessamí Caramés, alguns dels noms de la Trobada d'exlumnes que prepara l'Escola d'Hoteleria i Turisme
Aquesta jornada especial, que tindrà lloc el 27 de febrer, reunirà 24 professionals que parlaran de la seva experiència amb els estudiants actuals del centre
L'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils organitzarà, el proper 27 de febrer, una trobada que reunirà 24 exalumnes que actualment són reconeguts professionals dins del món de la gastronomia i el turisme. L’objectiu d’aquesta jornada és fer un reconeixement als antics alumnes que han aconseguit una trajectòria professional exitosa i oferir una xerrada motivadora als actuals estudiants del centre.
Actualment, els exalumnes que han confirmat l'assistència són: Eduard Xatruch dels restaurants Disfrutar (amb 3 estrelles Michelin, 3 sols Repsol i reconegut com el millor del món 'The world's 50 best restaurants') i Compartir (2 Soles Repsol); Pep Moreno del restaurant Deliranto (1 Estrella Michelin i 1 Sol Repsol), Montse Abellà del restaurant VelascoAbellà (1 Estrella Michelin i 1 Sol Repsol), Oriol Ivern del restaurant Hisop (1 Estrella Michelin i 2 Soles Repsol), Vicent Guimerà de l'Antic Molí (1 Estrella Michelin, 1 Estrella Verda Michelin - Gastronomia Sostenible i 1 Sol Repsol); Ferran Cerro del restaurant Ferran Cerro (1 Sol Repsol i Recomanat per la Guia Michelin), Moha Quach del restaurant El Terrat (1 Sol Repsol i Recomanat per la Guia Michelin), Sergi Palacín del restaurant Hiu (Recomanat per la Guia Michelin i Recomanat per la Guia Repsol); Neus Faiges desl restaurant Cal Faiges (1 Solete Repsol); Xavier Ferraté del restaurant La Bresca (Recomanat per la Guia Michelin i Recomanat per la Guia Repsol); Gessamí Caramés del restaurant Meleta de Romer i copresentadora del programa ‘Cuines’ de TV3; Jaume Solé, xef executiu de PortAventura; Roger Margalef Disfrutar / Compartir Responsable begudes grup CXC i Ruben Catalan del restaurant Torre del Visco (1 sol Repsol i 1 estrella Verda Michelin). També hi haurà un grup d'exalumnes dins de l'àmbit del sector turístic.
La jornada s'iniciarà a les 9 hores amb la recepció dels convidats i una foto de grup. Tot seguit, els exalumnes signaran al llibre d'honor de l'escola i cap a les 11 hores es farà la presentació dels convidats a l'alumnat del centre i s'iniciarà la xerrada dels ponents. La matinal es clourà amb un àpat de germanor. Les activitats es faran entre el restaurant Gran de l'Escola i l'Aula Magna.