Informació general

La Policia Local deté cinc persones que intentaven robar en un habitatge de l'Eixample

Per Redacció

Els lladres van intentar entrar al tercer primera d'aquest edifici que fa cantonada amb l'avinguda de Josep Vidal i Barraquer

Aquest passat dissabte, 17 de novembre, cap a les 21.55 hores, la Policia Local va rebre una trucada informant que al número 31 del carrer del General Prim, al barri de l'Eixample, s'estava efectuant un possible robatori amb força a l'interior d'un domicili. Quan van arribar els agents, el propietari del domicili del tercer primera va informar que hi havia diverses persones intentant entrar en el seu pis forçant la porta d'accés. Els agents van localitzar cinc persones que duien eines i materials per forçar els diferents accessos a la vivenda. Les cinc persones detingudes van ser: Sergi S.M. de 25 anys i nacionalitat espanyola, Savu I. de 24 anys i nacionalitat romanesa, Ioan T. de 28 anys i nacionalitat romanesa, Michaela B. de 25 anys i nacionalitat romanesa i Mirela R. de 25 anys i de nacionalitat romanesa. Tots han passat a disposició del Jutjat d'Instrucció número 2 de Reus.

La Guàrdia Civil desarticula una banda d'atracadors

D'altra banda, la setmana passada la Guàrdia Civil va desarticular una perillosa banda formada per ciutadans de l'Est que assaltava habitatges, naus industrials i caixers automàtics. L'operació anomenada Mimetizado va culminar amb la detenció de nou individus de nacionalitat albanesa i kosovar, instal·lats a Vila-seca, i als quals se'ls imputen la realització de nombrosos robatoris pel procediment de buitrón. L'operació va culminar un treball d'investigació realitzat en els darrers mesos, que ha permès esclarir nombrosos delictes, entre els quals es trobaria el robatori en un habitatge de Cambrils en què es van robar joies per valor de més de 400.000 euros. També havien robat en caixers automàtics, el darrer dels quals va ser al Banc de Sabadell de Salou i d'altres robatoris en empreses.

Cal destacar, també, que el mateix equip de la Policia Judicial de Salou va aconseguir desarticular recentment una altra banda integrada per ciutadans albanesos, que va efectuar-se el passat 25 d'octubre a Pontevedra. En aquesta província va culminar l'operació amb la detenció de bona part dels membres d'aquesta banda que investigaven. Es van realitzar diversos registres domiciliaris, aconseguint esclarir diferents robatoris en habitatges de la demarcació de Tarragona, principalment a Cambrils i Salou, i es van recuperar nombrosos efectes procedents d'aquests robatoris.

Comenta aquest article