Informació general

Turisme de Cambrils participa en el Saló Bebes&Mamás celebrat a Madrid

Per Redacció

Els Patronats de Turisme de Cambrils i de Salou van participar aquest passat cap de setmana en la 8ena edició del Saló Bebés&Mamás que es va celebrar a Madrid.

Aquest saló únic a tot l'Estat –i que va registrar més de 30.000 visitants en l'edició de l'any 2006– va comptar enguany amb la participació de 62 expositors que van oferir les darreres novetats en tots els àmbits relacionats amb la maternitat i la infància.

Els patronats de turisme van disposar d'un espai compartit amb la resta de destinacions certificades de Turisme Familiar a Catalunya, dins de l'estand de Turisme de Catalunya. Aquest estand també va disposar d'un mostrador d'informació general de Catalunya i una petita àrea de jocs, on es van realitzar diferents activitats d'animació per als més petits i també es va oferir merchandising de les diferents destinacions.
D'altra banda, també es va comptar amb la presència promocional de Port Aventura, com a complement de reconeixement i familiarització de la zona de Cambrils i Salou com a destinacions ideals per a famílies amb nens.

Comenta aquest article