Cultura

Els petits de l'Escola de Música van oferir un concert en motiu de la celebració de Santa Cecília

Per Redacció

Els alumnes de l'Orquestra de corda OCA en un moment del concert ahir al vespre a la Parròquia de Santa Maria

L'Escola Municipal de Música de Cambrils va oferir ahir a la tarda un concert a la Parròquia de Santa Maria en motiu de la celebració de Santa Cecília. Les quatre agrupacions que van participar en el concert van ser les dels alumnes més petits de l'Escola de Música que van aconseguir congregar un gran nombre de pares, mares, familiars i coneguts en una parròquia que es va omplir de flashos i càmeres de vídeo per immortalitzar els petits músics.

Els primers en actuar van ser els instruments de corda de l'Orquestra Oca amb el seu director, Marcel Pascual, on pertanyen els nous alumnes, alguns dels quals només fa 3 mesos que han començat a tocar. En segon lloc va cantar el grup més nombrós del concert el Cor Petits Cantors, acompanyat per la seva directora Carolina Morales i format per 43 alumnes. Després va ser el torn dels grups de vent, en primer lloc van tocar els 8 alumnes del Grup de Vent Inicial, dirigits per Anna Amigó,  i van finalitzar el concert els alumnes del Grup de Vent Staccato, sota la direcció d'Eva Garriga.

En finalitzar el concert l'AMPA de l'Escola de Música va oferir un berenar amb xocolata i coca al pati de l'Escola per a tots els assistents a l'acte.

Comenta aquest article