Informació general

L'Ajuntament homenatja els cambrilencs i cambrilenques en el seu 60è aniversari

Per Berta Ruiz

Els homenatjats en la tradicional foto de grup amb els representants de l'Ajuntament ahir al matí

Ahir diumenge, al voltant de les onze del matí, l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges–, juntament amb alguns regidors del consistori cambrilenc com Laura Forcadell, Mercè Dalmau, Lluïsa Rom, Jesús Nogués, i Carme Cros van oferir una recepció a la Casa de la Vila a una vintena de cambrilencs i cambrilenques que enguany s'han aplegat per celebrar el seu 60è aniversari.

Abans d'iniciar-se la recepció, tots els homenatjats van fer-se la tradicional foto de grup a les escales de l'Ajuntament, i tot seguit es va celebrar la recepció a la sala de plens de l'Ajuntament de Cambrils. En aquest acte, l'alcalde de Cambrils —Robert Benaiges– va felicitar a tots els assistents i va bromejar dient, "60 anys és una edat rodona i jo també hi estic molt aprop. Però si em permeteu, jo us veig com la generació en què la meva s'hi reflectia, per imitar-vos. Va ser la generació que va encetar la modernitat, en la manera de ser per als que veníem després". L'alcalde també va emplaçar a tots els homenatjats a seguir reunint-se "per celebrar els 65, els 70, els 80, els 100 i els que convinguin".

Després de les paraules de Robert Benaiges, tots els representants dels consistori cambrilenc van anar felicitant un per un i fent entrega d'uns obsequis –un llibre de cuina de Cambrils i un llibre fotogràfic del municipi– a tots els homenatjats que van ser: Daniel García, Maria Teresa Vidal, Maria Teresa Escué, Marta Solé, Gemma Solé, Jaume Sedó, Jaume Casadó, Francisco Callau, Cinta Ferré, Pepita Boquera, Amàlia Font, Julián Sauceda, Miguel Periago, Ramiro Fornés, Maria Dolors Cañadas, Francisco Fornós, Cristina Yanel, Maria Gaya, Calixto Llovet, Eugenio Puig i Josep Mercè.

Comenta aquest article