Informació general

L'Oleastrum, el sènior masculí A del Club Bàsquet Cambrils i el Cambrils Club d'Hoquei sumen noves victòries

Moment del partit disputat ahir a la tarda a l'estadi Municipal entre el Cambrils i el Mollerussa

Territorial Preferent

FC Cambrils 1 - Mollerussa 1

Nova derrota del Cambrils, que segueix amb una preocupant mala ratxa de resultats amb tres derrotes consecutives. En aquesta ocasió, i jugant a casa no va saber guanyar el penúltim classificat de la taula. El Cambrils no va saber realitzar un bon joc davant un rival molt fluix i tan sols van poder arribar tres vegades a porta durant el primer temps. En la segona part, el joc va millorar una mica, amb el gol d'Arturo en el minut 69, que avançava els cambrilencs. Tot i la victòria momentània, i diverses ocasions molt clares per part del Cambrils, va ser l'equip rival qui va aconseguir la igualada amb un gol al minut 76. En la propera jornada, el Cambrils visita el camp del JM Gené.

Primera Territorial

Ulldecona 0 - CF Oleastrum 1

Segona victòria consecutiva de l'Oleastrum, que enceta una bona ratxa de joc i resultats i s'allunya de la part baixa de la classificació. L'Oleastrum va saber materialitzar l'única ocasió clara que va tenir, amb un llançament de falta a la frontal de l'àrea amb un bon xut d'Héctor al minut 22 que va entrar per tot l'escaire. En la segona part, els locals van intentar la igualada, tot i que les nombroses interrupcions en el joc i les contínues faltes van permetre a l'Oleastrum endur-se els tres punts contra el penúltim classificat. En la propera jornada, l'Oleastrum s'enfrontarà al Bonavista –últim classificat– a casa.

Jugada del partit disputat entre el Vilafortuny i el Rayo Tarragona, ahir al matí

Segona Territorial

Vilafortuny 2 - Rayo Tgn 3

El Vilafortuny continua amb la mala ratxa de resultats i encaixa una nova derrota a casa contra un equip situat a la part mitjana de la classificació. El partit va iniciar-se malament pels cambrilencs, ja que al principi del partit ja van encaixar el 0 a 1. Tot i això, el Vilafortuny va tornar a entrar dins el partit amb l'empat a 1. En el minut 25 però, van expulsar un jugador del Vilafortuny, fet que va propiciar el nerviosisme en l'equip local. Després, al llarg de tot el partit, el Rayo Tgn va anar avançant-se en el marcador i el Vilafortuny empatant: 0 a 1; 1 a 1; 1 a 2; 2 a 2 i  finalment el 2 a 3 definitiu. El partit va estar marcat per l'actuació arbitral amb l'expulsió de 4 jugadors del Vilafortuny i l'expulsió d'un jugador del Rayo Tgn. La propera jornada, el Vilafortuny visita el camp de La Canonja, primer classificat.

Sènior masculí A

CB Cambrils 55 - TGN Bàsquet Club

Després de diverses ensopegades, el primer equip del CBC va sumar aquest passat dissabte una nova victòria a casa contra el TGN Bàsquet. Des de l’inici del partit, el joc va ser força lent i amb una escassa anotació, com es veu reflectit en el marcador final. En el tercer quart, va continuar la tònica general del partit amb moltes errades en el tir exterior i en els tirs lliures. En el darrer quart, el Cambrils va relaxar-se defensivament, fet que va permetre al TGN acostar-se a tan sols sis punts dels cambrilencs. Tot i la retallada, el CBC va saber administrar la seva renda de punts i endur-se l’encontre.

Hoquei

CH Vilaseca 0 - Cambrils CH 3

El passat divendres, l'equip va visitar la pista del CH Vilaseca, amb el propòsit d'emportar-se els tres punts. El partit no podia començar millor pels interessos del Cambrils, ja que al primer minut de joc, Joan Roig –després de 6 partits sense jugar per sanció– va marcar el 0 a 1. Després, un nou gol de Joan Roig posava el 0 a 2 amb el que es va arribar a la mitja part. Durant la segona part, el Cambrils va gaudir de noves oportunitats per augmentar la diferència, i va ser novament Joan Roig qui va fer pujar el 0 a 3 definitiu. Gran partit de Joan Roig, i el porter Llúis Libiano que va saber mantenir a zero la seva porteria. Dissabte vinent el Cambrils rep la visita del CP Flix Olis Verge de Tarragona, un partit que pot donar al Cambrils tres punts per consolidar-se a la meitat de la classificació, i aconseguir la seva tercera victoria consecutiva.

CFS Mediterrani 2 - L'Aldea FS 4

La falta de gol i els regals a l'equip contrari es van traduir en una nova derrota per a l'equip cambrilenca. L'equip va millorar en l'aspecte tàcticrr, però no va millorar de cara a gol, ja que la por a encaixar-ne fa que l'equip jugui sense alegria de cara a porta. Tot i els mals resultats, la junta directiva segueix confiant en el seu entrenador, que continuarà dirigint a l'equip. Els gols dels cambrilencs van ser obra de Gaizca (1-0), i Òscar (2-1), després van venir tres gols més de l'Aldea.