Informació general

L'Ajuntament retira la multa per la col·locació de la pancarta a l'associació de veïns del Molí de la Torre

Per Lluís Rovira i Barenys



Els veïns del Molí de la Torre es van reunir en assemblea extraordinària el passat divendres 23 de novembre
L'alcalde va comunicar ahir als membres de l'associació de veïns del Molí de la Torre que els retirava la multa per la col·locació de la pancarta que els veïns del barri havien col·locat el passat 6 d'octubre. A més la retirada de la multa es fa sense que l'associació de veïns hagi de presentar cap recurs. Aquesta notificació es va produir en la reunió que van mantenir ahir els veïns i l'alcalde, una reunió que tenia lloc després de tot l'enrenou de les darreres setmanes en què la sanció per la col·locació de la pancarta ha ocupat espais destacats a molts mitjans de comunicació.

 El tema de la multa de la pancarta era un dels temes prioritaris de la reunió d'ahir. Els veïns havien decidit en l'assemblea anual de l'entitat, celebrada el passat 9 de novembre, que farien efectiva la sanció i que no presentarien cap recurs. La junta ja havia pres una determinació sobre aquesta qüestió però, finalment, es va posar a votació ja que així ho van sol·licitar alguns dels veïns. El resultat de la votació va ser el mateix que ja havia dit la junta, pagar la multa i no recórrer.

Assemblea extraordinària

Aquesta votació es va fer al final de l'assemblea, quan molta gent ja havia marxat. És per aquest motiu i, també, pel fet que l'alcalde finalment es va posar en contacte amb l'associació de veïns i els va citar a una reunió per ahir dilluns que es va convocar, pel passat divendres 23 de novembre, una assemblea extraordinària amb un únic punt de l'ordre del dia, votar de nou si es pagava o no la sanció.
L'assemblea, que es va celebrar al gimnàs del CEIP Cambrils, va comptar amb la participació de 30 persones. Els veïns van debatre sobre aquesta qüestió, un cop els representants de la junta van informar del fet que l'alcalde havia contactat amb l'associació i els havia convocat a una reunió. Per gairebé la total unanimitat dels presents, es va acordar deixar en mans de la junta directiva de l'associació veïnal la decisió a prendre en funció del tarannà que esgrimís l'alcalde en la reunió amb els veïns.

Acord total

La reunió amb l'alcalde va servir, també, per a repassar altres temes relacionats amb diferents aspectes del barri. Entre aquests temes hi ha el de la millora de la seguretat al vial de Cavet, els punts d'estancament d'aigua al vial que es produeixen quan plou amb certa intensitat, la neteja del barri, .... L'alcalde també va dir als veïns que les inversions al barri no passaran a la cua. D'altra banda, l'alcalde reanudarà les visites periòdiques al barri a partir del proper mes de gener.

Trobada de totes les associacions de veïns de Cambrils

D'altra banda, l'associació de veïns del Molí de la Torre vol fer una trobada amb totes les associacions veïnals de Cambrils per a meitats d'aquest proper mes de desembre. Segons explicava la secretària de l'associació de veïns del Molí de la Torre, Lídia Aguirre, "volem reunir-nos per a parlar de temes comuns per tal d'anar tots a una. la intenció és que aquestes trobades s'anessin fent de forma periòdica".

Comenta aquest article