Informació general

El director general dels Mossos d'Esquadra visita Cambrils per abordar temes de seguretat

Per Redacció



Al centre de la imatge, el director general de la Policia de la Generalitat, acompanyat de representants del consistori cambrilenc
El passat 22 de novembre, el director general de la Policia de la Generalitat –Rafael Olmos– va visitar l’Ajuntament de Cambrils, on va ser rebut per diferents representants del govern municipal com la regidoria de Protecció Ciutadana i Mobilitat –Laura Forcadell–, el regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge –Dani Pallejà–, la regidora d'Hisenda i Gestió Estratègica –Anna Peláez– i el cap de la Policia Local –Joan Berguedà– per tal de tractar diferents temes relacionats amb el reforç de la seguretat al municipi.

En la reunió mantinguda aquesta passada setmana, es van tractar diferents aspectes. L'Ajuntament de Cambrils va demanar la presència dels Mossos d’Esquadra, mentre no arribi el desplegament de la policia autonòmica previst per a finals de l’any vinent. També es va expressar el compromís de col·laboració de la Direcció General en la redacció del Pla Local de Seguretat i en la redacció d'un pla de comunicació.
En la reunió també es va parlar de les connexions informàtiques desenvolupades pels Mossos d'Esquadra i que la Policia Local també pot utilitzar; i també es va tractar el tema del conveni del model policial català i la nova llei de policia que s’està redactant, i que s’espera que surti a la llum durant aquesta legislatura.

Finalment, tota la comitiva va desplaçar-se fins als terrenys on s'ha de construir la futura comissaria dels Mossos d'Esquadra de Cambrils.

Comenta aquest article