Informació general

Turisme de Cambrils participa en un "famtrip" adreçat a professionals especialitzats en l'organització de congressos

Per Redacció

Després de la celebració de l'EIBTM, el Saló de la Indústria, Viatges de Negoci, Congressos i Incentius de Barcelona celebrat entre els dies 27 i 29 de novembre, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona col·labora organitzant un famtrip per la nostra zona.

Per aquest motiu, Turisme de Cambrils, interessat també en la captació i promoció del municipi com a destinació de congressos ha rebut els participants en el famtrip i els ha ofert un sopar. Un total de 23 professionals especialitzats en l'organització dels congressos, provinents de Turquia, Alemanya, Països de l'Est, Àustria o Itàlia han participat al fam trip que els ha portat a recórrer els principals punts d'interès de la nostra demarcació acabant a Cambrils.
Segons la regidora de Turisme de l'Ajuntament de Cambrils –Anna López– "fem un balanç molt positiu d'aquesta acció ja que any rere any s'incrementa l'interès dels països estrangers per la Costa Daurada i per Cambrils, incrementant la recepció de turisme de qualitat i fomentant la celebració d'esdeveniments que ajudaran en l'objectiu de desestacionalitzar la temporada, ja que són fites sempre fora dels mesos centrals de l'any".

Comenta aquest article