Informació general

Article del PP

Seguretat

En aquests  dos últims mesos s’ha produït una onada de robatoris, alguns amb «una violència extrema i gratuïta». La sensació d’inseguretat comença a ser insostenible. La regidora de Protecció Ciutadana, declara que “Cambrils es una ciutat segura i que el paper de la policia es col·laborar en temes de seguretat”, es a dir, no assumeix que la responsabilitat de la seguretat es una funció més de l’Ajuntament.

Les associacions de veïns intenten prendre mesures i surten al carrer per expressar les seves  inquietuds, encara que sembla que el dret a reivindicar-se no li agrada a  l’equip de govern,  al qual no se li ha ocorregut  altre manera de coaccionar  que multar a una associació de veïns per col·locar una pancarta en la que  es llegia “sortim al carrer perque ens entran a casa”.

Des del Partit Popular de Cambrils denunciem la falta de “talante” y la ineficàcia d’aquest govern en quant a seguretat es refereix i instem a que d’ una vegada per totes escoltin les nostres peticions i las dels nostres conciutadans, peticions tals com: controls de seguretat diaris, modernització de la policia local, coordinació de totes las forces de seguretat i increment del personal nocturn en la Policia municipal. Mesures que deurien ser presses  d’immediat, per que d’una vegada  per totes els ciutadans es sentin segurs en la seva  pròpia llar.

Comenta aquest article