Cultura

Quatre grups locals demostren la seva qualitat tècnica en la Mostra de Rock de Cambrils

Per Anna Fargas

Imatge de l'actuació del grup de rock català Toquem Fusta

Unchained, Toquem Fusta, Cuerda Floja i Kota Zero van ser els protagonistes de la Mostra de Rock, organitzada per l'Associació de Músics de Rock de Cambrils i l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils, que es va dur a terme la nit del dimecres al Palau Municipal d'Esports. Francesc Mur, representant de l'Associació de Músics de Rock de Cambrils, va explicar en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital que "amb la Mostra el que volem és demostrar que a Cambrils hi ha grups de nivell", en aquesta línia Mur va dir que "la Mostra està feta pels grups de Cambrils als que també es fa participar, no amb el mateix protagonisme, al Cambrirock".

En quatre hores de concert els grups locals van demostrar la qualitat tècnica, de la que feia esment Francesc Mur, a les més de 150 persones que es van congregar a la Mostra. Unchained va donar el tret de sortida amb el seu heavy metal que, tal com va comentar Mur, van poder tocar "per primera vegada en un escenari gran". La varietat d'estils es va fer patent amb el rock català dels Toquem Fusta que actuaven per primera vegada en un escenari a Cambrils i que van protagonitzar un dels moments amb més nombre de públic del concert.  Després va ser el torn del grup de rock Cuerda Floja, que va demostrar la seva qualitat tècnica amb versions de grups com Extremoduro. Finalment els Kota Zero també van aconseguir un dels moments més àlgids de públic de la Mostra, que van tancar amb el seu estil punk i amb temes del seu darrer treball
No pierdas la razón.

Des de l'Associació de Músics de Rock de Cambrils es van mostrar satisfets amb el més d'un centenar de persones que van assistir a la Mostra de Rock.

Comenta aquest article