Societat

Varietat de productes nadalencs en la Fira Regal de Nadal de la plaça d'Espanya

Per Anna Fargas

Visitants de la Fira Regal en la parada on es mostren complements del pessebre

La Fira Regal de Nadal organitzada per l'Associació de Comerciants Vilacentre i situada a la plaça d'Espanya va donar el tret de sortida ahir al matí.

La Fira, que estarà oberta de 10 del matí a 9 del vespre fins el diumenge dia 9, està formada per 11 parades amb diversitat de productes tots ells relacionats amb el Nadal. Així entre els expositors es pot trobar des de menjar enfocat al Nadal com embotits o formatges, fins a elements decoratius nadalencs, bufandes, material per a completar el pessebre, plantes i, fins i tot, complements per les mascotes.

Teresa Recasens, presidenta de l'Associació de Comerciants Vilacentre, va comentar en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital que "tot i que l'any passat vam tenir una bona acollida per part del públic, esperem que aquest any encara sigui millor". Tot i això, Recasens va explicar que el fet que el dia de la Festa Major sigui un dissabte "no sabem si ens afectarà positiva o negativament, ja que normalment els dos dies de més assistència de visitants són el dissabte i el dia 8, però aquest any coincideixen".

Comenta aquest article