Societat

El Centre Cultural celebra el seu cinquè aniversari amb diversos actes de caràcter lúdic

Per Anna Fargas

El grup Small River Dixie durant la seva cercavila per la plaça d'Espanya

El Centre Cultural i Ocupacional va celebrar durant el matí del passat divendres el seu cinquè aniversari. La celebració va començar amb "Chomon per a la mainada", una sessió de cinema mut, narrat i amb música en directe destinat a la canalla basat en clàssics com El gat amb botes o La bella dorment. En finalitzar la sessió, el grup Small River Dixie van iniciar una cercavila que va sortir del Centre Cultural i va donar el tomb a la plaça d'Espanya, on hi havia instal·lada la Fira Regal de Nadal.

Durant la cercavila hi va haver més persones, a part dels assistents a la sessió de cinema mut,  que també es van afegir a la celebració. Els músics van tornar al Centre Cultural on, mentre anaven tocant, van guiar el públic assistent fins a un aperitiu molt complet, que van estar amenitzant amb música durant una bona estona.

Joan Pellicer, coordinador del Centre Cultural, va dirigir unes paraules durant l'aperitiu als assistents on va agrair la participació en l'acte i va animar les "entitats, empreses i la gent en general perquè continueu gaudint i col·laborant amb el centre".

Amb motiu de la celebració del cinquè aniversari, el col·lectiu Cambrils Art Total ha realitzat dos murals en els vidres de la façana del Centre Cultural: en un es pot veure representat el número 5, i en l'altre es pot veure un jeroglífic amb la imatge d'un cul i les lletres "tura" al seu costat.

Comenta aquest article