Informació general

Un accident provoca la caiguda de dos blocs de protecció del pont de l'N-340

Per Lluís Rovira i Barenys

Els dos blocs de protecció del pont de l'N-340 van caure al carrer del Baix Camp

Un vehicle que circulava per l'N-340 va topar, el passat dissabte 8 de desembre a quarts de 10 del matí, contra els blocs de protecció que hi ha en aquesta via a l'alçada del pont de la riera d'Alforja. A conseqüència de la topada un dels blocs de formigó va caure a l'avinguda del Baix Camp, a la part de sota on el carrer s'estreny, i un altra va quedar mig penjant. Sortosament, en aquell moment no passava ningú per aquest tram de carrer i tampoc hi havia cap cotxe aparcat just a sota d'on va caure la protecció.

Mossos d'Esquadra, Policia Local i Bombers van acudir al lloc de l'accident. La protecció danyada es va fer caure i, posteriorment, membres de la brigada municipal van retirar les dues peces de formigó. El trànsit per un dels carrils de l'N-340 va quedar interromput durant una estona.

Aquest és un més dels accidents que s'han produït en aquest pont de l'N-340 i que s'ha saldat amb la caiguda d'alguna de les peces de formigó que serveixen com a protecció. Per sort, la caiguda d'aquestes peces no ha enganxat mai ningú a sota. Cal tenir present que el carreró on van caure les peces de formigó és una zona força transitada tant per vianants com per vehicles.

Comenta aquest article